To je to što me zanima!

Morales: U Splitu ćemo im pokazati koliko smo moćni

Dinamov Čileanac uživao je na rukometnom SP-u u Hrvatskoj i zna da ga slična atmosfera očekuje i na Poljudu. Ali ovoga puta izrazito neprijateljska
Vidi originalni članak

Čileanac Pedro Morales u prvom dijelu sezone zabio je sedam golova. Igra dosta promjenjivo, no kako sam kaže, to je stvar prilagodbe.
- Ne znam jesam li se još sto posto prilagodio, ali znam da sad igram bolje - kaže Morales. Glavni konkurent za mjesto u momčadi mu je Sammir, Brazilac koji također igra sve bolje. A mjesta ima samo za jednog.
- Ako će igrati Sammir, želim mu da bude najbolji - kaže Morales. Oduševljen je Robertom Kovačem, kojeg smatra najvećim igračem s kojim je igrao. Uživao je na rukometnom SP-u u Zagrebu, a slična atmosfera, samo izrazito negostoljubiva, čeka ga na Poljudu 22. veljače.
- U Splitu ćemo pokazati koliko smo moćni. Bit ćemo prvaci - zaključio je Čileanac.

'CALELLO JE MOĆAN, O KOVAČU JE SUVIŠNO PRIČATI'
Nakon ozljede na Dvoranskom prvenstvu u Zadru, Milan Badelj konačno je počeo trenirati punim intenzitetom.
- Mislim da me to nije puno unazadilo - kaže Badelj. Pohvalio je novopristigla pojačanja.
- Vidi se da su Slepička i Sivonjić znalci. Calello je strašno moćan, a o Robertu Kovaču suvišno je pričati. Znamo gdje je sve igrao - rekao je Milan Badelj.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • T0rca1950 07.02.2009.

    Kojeg vraga mi ovaj admin editira postove!!! Znamo da si synamovac ali pusti nas da pisemo svoje misljenje!! Nikog nisan uvridija!!!

  • CL 65AMG 07.02.2009.

    Hajduk šampion!

  • T0rca1950 07.02.2009.

    dynamo je odigra protiv Hiroshime 4:3 i to uz 2 penala!! Bas me zanima kako zagrebacki novonarcici nisu stavili tu informaciju?? zasto su je makli sa naslovnice sportske rubrike tako brzo?? nesto in ne odgovara?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare