To je to što me zanima!

Moratti: Baš mi je drago vidjeti Pazzinija kako zabija za Milan

Lijepo je vidjeti da Pazzini opet igra sa smješkom na licu. Kod nas nije bio takav i zato smo morali razmišljati o promjeni, rekao je vlasnik Intera Masimo Moratti...
Vidi originalni članak

Inter i Milan tijekom ljeta obavili su zamjenu nogometaša. U Milan je došao Antonio Cassano, a na drugu je stranu prešao Giampaolo Pazzini. Nakon što je Pazzini u 1. kolu Serije A ušao u drugom poluvremenu protiv Sampdorije (svog nekadašnjeg kluba), u 2. je kolu od početka igrao kod Bologne i zabio tri gola.

- Iskreno sam sretan zbog Giampaola. Lijepo je vidjeti da opet igra sa smiješkom na licu. Kod nas nije bio takav i zato smo razmišljali o promjeni - rekao je vlasnik Intera Moratti i dodao:

- Za njega je život u Interu bio poput noćne more. I za nas također. No, u Milanu je čovjek pronašao sebe i to je lijepo.

Inače, spomenimo i da je Cassano zabio svoj premijerni gol u Interu. Međutim, on nije pomogao u ogledu protiv Rome koja je na San Siru slavila s 3-1.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • AnteG 04.09.2012.

    forza Milan ;) jedini pravi klub iz Milana! PA ovi ni dan danas ne bi imali ništa osvojeno da nisu naveće klubove u Italiji bacili u zadnje lige ;) što pričte? saka čast tim nekim nabrojenim igračima - svojedobno su bili dobri gubitnici ;)

  • BB7 04.09.2012.

    lazes sam se dragi moratti ;)

  • IvanTatjanin Volf 04.09.2012.

    Nevezano za ovo. Inter je izgleda opet u nekoj uspavanki ili kopiji prošle sezone. Opet baš ne blistaju. Iako imaju hrpu odličnih igrača, ne valjaju stvari. Izgleda da sa ovim Interom na Giusseppe Meazzi može svatko odigrati ravnopravno ili ih čak pobjediti (prvo Hajduk, pa 2:2 sa Vaslui-em i sad 1:3 s Romom). Na gostovanjima su doduše fantastični (Pescara i Hajduk 3:0, Vaslui 2:0 i 1:1 u prijateljskoj s Celticom). Očito im ne leže domaćinstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare