To je to što me zanima!

Moratti: Redsima u Milanu možemo zabiti i 15 golova

Ako želimo, možemo im zabiti 15 golova. Uz pravu podršku naših navijača Liverpool nema što tražiti u toj utakmici na San Siru, kaže vlasnik Intera
Vidi originalni članak

Unatoč šokantnom 2-0 porazu protiv Liverpoola na Anfield Roadu, vlasnika milanskog Intera Massima Morattija ne napušta optimizam. Prvi čovjek aktualnoga talijanskog prvaka uvjeren je da će se njegov klub probiti u četvrtfinale Lige prvaka.
- Ako želimo, možemo im zabiti 15 golova. Uz pravu podršku naših navijača Liverpool nema što tražiti u toj utakmici na San Siru. Imam potpuno povjerenje u svoje igrače - tvrdi Moratti.
Veliki gazda kratko se osvrnuo i na napad navijača na trenera Roberta Mancinija te svađu između Zlatana Ibrahimovića i Marca Materazzija.
- Samo su pojedinci pokušali napasti našeg trenera, ali to nije pravi glas navijača. Ja znam da su oni s nama i da vjeruju u prolaz. Svađa igrača? Nemam pojma o tome, čisto sumnjam da se takvo što dogodilo. Oni se međusobno poštuju i nema nikakvih kontroverzi u toj priči - zaključio je Moratti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • WhiZkiD 22.02.2008.

    Ne moze.moja procjena je 2-2.Liverpool je doma dosao do pobjede bez primljenog gola,sto je velika stvar.povrh toga igrali su dobar nogomet sto jamci i dobru predstavu u milanu.steta sto je Arsenal svoje profucko,ta greda i ostale sanse...milan ide dalje,nazalost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare