To je to što me zanima!

Moratti tuguje: Ronaldo je najveći napadač u povijesti

Objava nekad najboljeg svjetskog nogometaša Luisa Nazarija da Lime Ronalda (34) da završava karijeru izaziva reakcije diljem svijeta. Oglasio se i Moratti...
Vidi originalni članak

Ronaldo je za ''nerazzurre'' igrao od 1997. do 2002., postigavši u 68 prvenstvenih utakmica 49 pogodaka.

- Žao mi je što Ronaldo prestaje igrati - poručio je Moratti putem službene klupske web-stranice.

- On je najveći napadač u povijesti nogometa. Osjećam veliku naklonost i poštovanje prema njemu. Bilo je zadovoljstvo i privilegij gledati ga u našem dresu. Želim mu sve najbolje u budućnosti - dodao je prvi čovjek aktualnog europskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Batistuta_1 15.02.2011.

    Svijet nece više vidjeti takvog igrača! Ronaldo je BOG!!

  • Rovinj_by_night 15.02.2011.

    Definitivno jedan od najboljih igrača svih vremena koji je napravio jednu od najvećih pogrešaka u karijeri koju napadač njegovog kalibra može napraviti. Otišao je iz Barce u Inter. Volim ja Inter ali cijela je ta talijanska liga bila pregruba za njegovu igru. Obrane mu nisu smjele dati više od 3-4 metra lufta jer bi im odmah prozračio mrežu. Pa su mu počeli još više po nogama skakat. Sve u svemu - da je ostao u Barci nebi i imao tolike ozljede i imao bi puno sjajniju karijeru.

  • TomislavaPosavec 14.02.2011.

    Pomozi i ti našoj virtuelnoj domovini! Još danas se ukljuci u eRepublik i spasi eHrvatsku od invazje Srba, Madara i Slovenaca! Potreban nam je što veci broj igraca kao bi mogli napredovati. Igra je strateška i što je najbitnije, besplatna. Protivnici su nas brojcano nadjacali te je svaki igrac koji se priljuci korak nprijed u zaustavljanj prijetnji njašoj zemlj! Prije godinu dana okupirali smo cijelu eSrbiju, ali su oni nakon toga doveli preko 1000 igraca i osvojili Hrvatsku. Sad smo slobodni ali nam opet prijete. eSrbija je jedna od najjacih zemalja ove igre i imaju najviše igraca, okupirali su naše saveznike BiH i sad krecu na nas!Ovdje se možete ukljuciti: ___________________________________ http://preview.tinyurl.com/Regaj-se ___________________________________ Obavezno mora biti valjan mail kako bi dobili aktivacijski link za potvrdu registracije. Na pocetku pogledaj ovea uputstva za pomoc pri registraciji i igranju: http://www.erepublik.com/en/article/-1-mega-giga-uuml-ber-tutorijal-za-najnovije-igra-e-registracija-i-prvi-koraci-1676628/1/20 Svi u boj za eNarod svoj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare