To je to što me zanima!

Legendarni trener Josip Kuže dobiva ulicu ili trg u Zagrebu?!

Most nezavisnih lista - Zagreb očekuje da se već kod prve sljedeće izmjene naziva javnih površina u Zagrebu ulica ili trg nazove po legendarnom Dinamovom nogometašu i treneru Josipu Kužeu
Vidi originalni članak

Josip Kuže je svojim životom svjedočio da živi za svoj grad. Njegov trenerski rad bio je prožet dubokom vezom s navijačima. On je bio jedan od njih. Upravo zbog toga se svaki navijač i istinski ljubitelj nogometa i sporta uopće od onog najmlađeg do najstarijeg može poistovjetiti s njim. Slijedom toga smatramo da je svojim životom i djelom u nogometu i sportu uopće zaslužio da mu se Grad Zagreb oduži imenovanjem jednog trga ili ulice po njemu, stoji u zahtjevu Mosta upućenom zagrebačkom Odboru za imenovanja naselja, ulica i trgova.

Most nezavisnih lista - Zagreb očekuje da se već kod prve sljedeće izmjene naziva javnih površina u Zagrebu ulica ili trg nazove po legendarnom Dinamovom nogometašu i treneru.

Josipa Kužea navijači Dinama su jednostavno obožavali, njegovo ime i danas se s velikim poštovanjem izgovara na tribinama i ulicama glavnog grada, a njegovi citati dio su zagrebačkih grafita. 

'Jesam li veći kockar ja koji sam prokockao vlastiti novac ili neki koji su prokockali svetinju, osmijeh djece i radost navijača', rečenica je koju najvjerniji Dinamovi navijači sa sjetom ponavljaju na spomen svoje legende, čovjeka kojeg su podjednako obožavali i stari i mladi, gospodina koji zaslužuje najdublji naklon svog Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • sumarinac 03.11.2017.

    Čiro bi živ trebao imati tri ulice..zasad..

  • 02.11.2017.

    Zaslužio, dobar čovjek

  • silaaa 02.11.2017.

    Po cemu je on bio legendaran trener? Covjek je bio okorijeli kockar i upropastio je sebe i svoju obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare