To je to što me zanima!

Mostarski derbi: Zrinjski slavio te gurnuo Velež prema 2. ligi...

Klub s hrvatskim predznakom slavio je u mostarskom derbiju kao gost. Zrinjski je bio bolji od Veleža 1-0. Zrinjski je drugi na ljestvici, dok je Velež pretposljednji...
Vidi originalni članak

Velež je u mostarskom derbiju BiH lige dočekao Zrinjski  na stadionu u Vrapčićima. Gosti su slavili 1-0 golom Pere Stojkića u 36. minuti utakmice. Hrvatski športski klub Zrinjski ovom je pobjedom u 13. kolu lige Bosne i Hercegovine došao na drugo mjesto, dok je Velež na pretposljednjem mjestu na ljestvici.

U 57. minuti navijači Veleža prekinuli su utakmicu. Zasuli su teren s pirotehnikom pa je sudac povukao momčad s terena na pet minuta. Velež do kraja utakmice nije uspio opasnije zaprijetiti Zrinjskom koji je zasluženo odnio bodove u mostarskom derbiju.

Sloboda nastavlja sa sjajnim igrama ove sezone. Doma je slavila protiv Travnika 2-0 za ostanak na vrhu tablice. Prošlogodišnji prvak Sarajevo na petom je mjestu lige s 22 boda, šest manje od prvoplasirane Slobode. Sarajevo je s 4-0 bilo bolje od Drine. Vitez je slavio protiv Rudara 3-1, a Široki je s 2-0 gostujućoj pobjedom u Banja Luci došao ne treće mjesto s 25 bodova koliko ima i Radnik Bijeljina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare