To je to što me zanima!

Mourinho: Hrvatska ima neke od najboljih veznjaka na svijetu

Slavni trener prije početka Svjetskog prvenstva rekao je kako Hrvatska neće proći ni skupinu, no sada je ipak promijenio mišljenje i kaže kako će Vatreni danas namučiti Argentinu
Vidi originalni članak

Jose Mourinho promijenio je mišljenje. U najavi Svjetskog prvenstva Hrvatsku je označio reprezentacijom koja neće proći u osminu finala, ispred nas je gurnuo Nigeriju i Argentinu, a onda nakon pobjede Vatrenih u prvom kolu ipak promijenio mišljenje te rekao kako ga je Nigerija razočarala. Sada je, pak, u najavi derbija skupine s Argentinom nahvalio hrvatske igrače.

- Hrvatska je momčad s iskusnim igračima koji igraju za najveće klubove svijeta. Posljednjih godina nisu posvetili puno vremena stvaranju iduće generacije, ali imaju sjajne igrače, posebno u veznom redu. Jedne od najboljih na svijetu - rekao je Mourinho.

Pobjedom protiv 'gauča' Hrvatska bi osigurala osminu finala Svjetskog prvenstva i u posljednjem kolu odlučivala bi tek s koje će pozicije u nastavak natjecanja. I Jose je sada uvjeren da Vatreni imaju sjajnu momčad i predviđa veliku utakmicu večeras.

- Argentina je Argentina, ali Hrvatska ima momčad koja ih može namučiti - zaključio je Mourinho.

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 30

  • chicano 21.06.2018.

    bogami ima i pravo.uskoro ce se umiroviti modric,rakitic,mandzukic i nekih dr.sta cemo onda ja nevidim tko to moze nadomjestit takve velicine.

  • ivan811 21.06.2018.

    Ko trener nesto ko covijek nista!! wenger,Anceloti gospoda za tebe!!sad imaj svoj stav i kazi da ce Nigeria proc uz Argentinu!!

  • NIKE 21.06.2018.

    Čovječe u srednjim godinama, hvataj se Uniteda i učini nešto sa tom oronulom legendom od kluba, jer trenutno koliko god su uspješni na komercijalnim planovima, na onim nogometnih izgledaju kao hrpa plaćenika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare