To je to što me zanima!

Mourinho igračima uoči Raya: Moramo biti ujedinjeni i složni

Marca navodi da je Jose održao polusatni sastanak u svlačionici trening-kompleksa Valdebebas na kojem je odaslao jasnu poruku: "Moramo biti ujedinjeni i složni!"
Vidi originalni članak

Trener nogometaša Real Madrida Jose Mourinho održao je u četvrtak sastanak s igračima i osobljem svoje momčadi koju trese mini-kriza...

Naime, Real je u posljednje dvije prvenstvene utakmice protiv slabašnih Levantea i Racing Santandera osvojio tek jedan bod istovremeno propustivši postići ijedan gol.

Marca navodi da je Mourinho održao polusatni sastanak u svlačionici trening-kompleksa Valdebebas na kojem je odaslao jasnu poruku: "Moramo biti ujedinjeni i složni!"

Madridski dnevnik otkriva da nije bilo povišenih tonova, već je bila riječ o konstruktivnom razgovoru u kojem se pokušalo proniknuti u srž problema. Igrači su navodno dobro reagirali i prihvatili dijalog.

Konačan zaključak sastanka bio je da unutar momčadi mora vladati jedinstvo i u pobjedama i porazima...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • beki_vk 23.09.2011.

    samo real, ko ne navija za real da bog da mu se kurac nikad nedizo

  • Nisam Taj 23.09.2011.

    sad trebaju biti slozni a dosad je sebe forsirao maximalno kao individuu,trese se stolica ocito "velikom" strategu bunkera. Ostati ce zapamcen po tome sto je real po prvi put u svojoj povijesti igrao cistu bunkercinu na santiago bernabeu protiv Barcelone,tu spoznaju mi nikakav novac ne moze nadoknadit. To mi samo govori koliko je Barcelona veci klub od reala,ona to nikada nije napravila i nikad i nece !!!

  • 23.09.2011.

    imam dojavu da je murinju dopizdilo u realu i daželi da ga najure uz dobru kintu a onda seli u šeik šiti tamo mancini dobija otkaz za par kola jer će kiksat ubzro i uveliko....muuuuuu se vraća na otok

Komentiraj...
Vidi sve komentare