To je to što me zanima!

Mourinho: Ja sam jedini kriv za katastrofalni start u sezonu

Ja sam jedini kojeg trebate kriviti. Real Madrid smije izgubiti utakmicu, ali ne na ovaj način, rekao je Jose nakon što je Real izgubio drugi put u četiri utakmice
Vidi originalni članak

Trener španjolskog nogometnog prvaka Real Madrida, Jose Mourinho, preuzeo je svu krivnju na sebe zbog starta "kraljevskog kluba" u novu sezonu.

Real je u prva četiri kola Primere upisao samo jednu pobjedu uz jedan remi i dva poraza, te je trenutno udaljen velikih osam bodova u odnosu na Barcelonu. Odmah nakon poraza od Seville u posljednjem kolu Mourinho je izjavio da "nema momčad", ali se sada odlučio na zaokret i skinuo teret s ramena svojih igrača.

- Ja sam jedini kojeg trebate kriviti. Ja sam kriv za katastrofalan ulazak u sezonu. Real Madrid smije izgubiti utakmicu, ali ne na ovaj način - smatra Mourinho čiju momčad u utorak očekuje teška utakmica 1. kola Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

- Momčad poput Reala se ne može i ne smije koncentrirati samo na jedno natjecanje, poput Lige prvaka, i prestati igrati u drugom, recimo prvenstvu. Mi u klubu već stvaramo momčad za sljedeću sezonu. Ovdje se stvari pripremaju na profesionalan način - zaključio je 'Special One'.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • JOCO_2 18.09.2012.

    ...ma Real nije timski klub, previse svak goni na svoju stranu, predobri su to igraci da bi imali ovakve rezultate...

  • annamarijas 18.09.2012.

    ti nego tko i oni tvoji *******

  • Captain Obvious 18.09.2012.

    Izgleda da ga je Kruno u onom zagrljaju ipak prejako stisnuo

Komentiraj...
Vidi sve komentare