To je to što me zanima!

Mourinho: Lako im je biti najjači kad mene nema

Dolazim u Manchester da bih izbacio United iz Europe, rekao je trener Intera uoči velikog ogleda na Old Traffordu. U prvoj utakmici bilo je 0-0
Vidi originalni članak

Jedino što je sigurno uoči najzvučnije utakmice osmine finala Lige prvaka jest da će Jose Mourinho i Alex Ferguson nakon susreta popiti bocu vina. Tako su se dogovorili još nakon prve utakmice u Milanu.
- Jose Mourinho bit će novi trener Manchester Uniteda, nakon Alexa Fergusona - pišu neki engleski mediji, dok drugi Interova trenera sele u Madrid.
- Jose na kraju sezone preuzima Real. To je gotova stvar - pišu Englezi, a u igri se zvučnim izjavama uključio i sam Mourinho:
- Ma, dobar je Manchester, ali nisu baš toliko dobri. Možda su i najbolji u Engleskoj, ali, recite mi, zar je to teško otkad sam ja otišao iz Engleske - smijulji se Mourinho, koji je podgrijao atmosferu i svojim kombinacijama.
- Imam problema u obrani i stopera bi mogao igrati Mario Balotteli. Međutim, ni Ferguson nije ostao dužan.
- Inter će sigurno igrati defanzivno i čekati penale. To je njihov mentalitet - kaže Sir Alex.

ATLETICU NE LEŽE PENALI I PORTUGALCI
Nogometaši Atletica ne mogu se baš nadati da će proći kroz Porto bude li 2-2 kao u prvoj utakmici. Triput su dosad u Eurokupovima pucali penale i sva tri puta izgubili. Također, nikad nisu pobijedili u Portugalu.

PUEL NE ZNA KAKO PROTIV GUARDIOLE
Lyonov trener Claude Puel prije 15 godina igrao je za Lyon protiv Barce u sezoni 1993./'94. Na suprotnoj strani bio je Josep Guardiola i Katalonci su pobijedili u obje utakmice u skupini Lige prvaka. Bilo je 2-0 i 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • majmun66 11.03.2009.

    jebote,s prijateljem sam stavio 100 kuna na prolaz Atletica.Ako sadne prođu imat ću dva razloga za pizdit

  • Palovec 11.03.2009.

    Man utd-Inter 3:0

  • lilo_09 11.03.2009.

    Da stvarno dobro kaze prethodni komentar, provjerite podatke, pa u prvoj utakmici je bilo 0-0 a ne 1-1.

Komentiraj...
Vidi sve komentare