To je to što me zanima!

Mourinho može biti sretan: Unitedu pobjeda u prvom kolu

Vodeći pogodak za domaće postigao je Paul Pogba iz kaznenog udarca već u 3. minuti. U 83. minuti Luke Shaw je udvostručio prednost Manchester Uniteda, a rezultat je smanjio Jaime Vardy...
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici nove sezone engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je pred svojim navijačima na Old Traffordu pobijedio Leicester City sa 2-1 (1-0).

Vodeći pogodak za domaće postigao je Paul Pogba iz kaznenog udarca već u 3. minuti. U 83. minuti Luke Shaw je udvostručio prednost Manchester Uniteda, a u drugoj minuti sučevog vremena konačnih 2-1 postavio je najbolji strijelac Leicestera Jamie Vardy.

U subotu je na rasporedu šest od preostalih devet utakmica, a sastaju se: Newcastle - Tottenham (13.30 sati), Bournemouth - Cardiff, Fulham - Crystal Palace, Huddersfield - Chelsea, Watford - Brighton (sve u 16.00) te Wolves - Everton (18.30).

U nedjelju su na rasporedu preostale tri utakmice 1. kola: Liverpool - West Ham, Southampton - Burnley (obje od 14.30) te Arsenal - Manchester City (17.00).

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Robi K.(IIIa) 11.08.2018.

    Benković je kriv za oba gola.

  • 11.08.2018.

    Vardy sretno zabije ali kao bod su zasluzili daj ajde molim vas

  • 11.08.2018.

    Toooooo fred pun pogodak to sam se i nadao on i pogba bi mogli bit odlicni zajedno naravno da je sezona tek pocela treba se uigrati nije bilo savršeno ali kod koga je prva tekma sezone savrsena realno gledano.ggmu

Komentiraj...
Vidi sve komentare