To je to što me zanima!

Mourinho nakon kazne za prst u oko: To je sramotna odluka...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kaže čovjek koji se mirno došetao do pomoćnog trenera Barce i hladno mu zabio prst u oko. Možda je Jose očekivao nagradu, ali je dobio dvije utakmice suspenzije
Vidi originalni članak

Prgavi Portugalac Jose Mourinho ponovno je kažnjen. Ovoga puta s dvije utakmice suspenzije zbog incidenta u uzvratnoj utakmici španjolskog superkupa na Nou Campu kad je zabio prst u oko pomoćnom treneru Barcelone.

Ljut je zbog kazne Mourinho, ali ljuta je i Barcelona jer se Portugalčeva kazna odnosi samo na utakmice Superkupa na što su Katalonci poludjeli.

"Besramno!", prevladavaju naslovi u katalonskim medijima. S druge strane, javio se i Mourinho.

- Odluka je sramotna, skandalozna i politička - kaže čovjek koji se mirno došetao do pomoćnog trenera Barcelone Tita Vilanove i hladno mu zabio prst u oko. 

Možda je Jose očekivao nekakvu nagradu, ali je dobio dvije utakmice suspenzije. I dobro je prošao.

Madridski As piše da odluka nije ispravna jer Jose nije nikoga ozlijedio. Prst u oko mogao bi postati normalna pojava u Primeri.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Lily-Master 06.10.2011.

    Odvratan je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • bato001 06.10.2011.

    kralj...pogledaj mu facu

  • Cro_nigg 06.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare