To je to što me zanima!

Mourinho navijačima dijelio karte, Moratti ih je častio

U redu za ulaznice za finale LP-a između Intera i Bayerna, stajao je mladić ni ne sluteći što mu se sprema. Do njega je došetao Jose i dao mu karte
Vidi originalni članak

Jose Mourinha ili volite ili ga blago rečeno ne simpatizirate. Za ovo drugo često je sam kriv zbog toga što nema dlake na jeziku pa kome se sviđa.. U Serie A nije baš omiljen, a s mnogim trenerima je i u svađi. No, gesta nakon osvajanja prvenstva naišla je na opće odobravanje.
U redu za karte za subotnje finale Lige prvaka Intera i Bayerna, stajao je mladić ni ne sluteći što mu se sprema. Na veliko iznenađenje do njega je došetao trener Intera i poklonio mu dvije ulaznice s obzirom da je bio prvi u redu.
- Mourinho je tražio da cijenu karte (235 eura) uplatim u humanitarne svrhe, no s obzirom da sam je dobio baš od njega znači mi dvostruko pa ću toliko i uplatiti - rekao je razdragani navijač.

MORATTI S NAVIJAČIMA ISPIJAO PIVO
Nekoliko tisuća navijača čekalo je u redu, a kad je to vidio predsjednik Massimo Moratti, odmah je naručio sanduke piva. Kako je rekao 'bilo mu je žao što se navijači moraju tako gužvati pa ih je počastio i nazdravio s njima.'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • omeyer 18.05.2010.

    Ja sam davno rekao da je Jose čovjek i trener kakvog nema!

  • left1 18.05.2010.

    Mogu misliti šta bi Mamić radio da Dinamo uđe u Ligu prvaka...to bi bio nenadmašan show..

  • Buzer 18.05.2010.

    MORATTI S NAVIJAČIMA ISPIJAO PIVO a ja sam zapalio cigaretu pa ljepse bi ispalo da su napisali da je morati pocasti navijace nego da je pio pivo malo glupo izgleda -.-\' sta on nesmije pit pivo wtf ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare