To je to što me zanima!

Mourinho: Ni Isusa nisu svi voljeli, kako će onda mene

Novu kontroverznu izjavu podijelio je s medijima trener Intera, Portugalac Mourinho, usporedivši se s Robinom Hoodom i Isusom Kristom
Vidi originalni članak

Trenirajući Inter osjećam se poput Robina Hooda, kazao je trener koji je svojim ponašanjem stekao sličan broj onih koji mu se dive i onih koji ga ne mogu niti pogledati.
- Niti Isusa Krista nisu svi voljeli, kako će onda mene. I uopće me ne zanima tko me i koliko mrzi. Ja znam da navijači Intera shvaćaju što radim za njih - objasnio je 45-godišnji Mourinho svoje (ne)popularnost na Apeninskom poluotoku.
Jedna od omiljenih meta u koju Mourinho svakom mogućom prilikom odapne nekoliko strelica podsmijeha jest Milanov trener Carlo Ancelotti. Priliku nije propustio niti prilikom komentiranja uspjeha koje je kroz karijeru ostvario trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson (68).
- Mislim da je on najbolji trener na svijetu. Osvojio je dvije Lige prvaka, ja sam još uvijek na jednoj. Ali, vidjet ćemo koliko će ih biti za 23 godine u mojoj riznici trofeja. Povijest mnogih klubova satkana je od trenera koji nikada nisu osvojili Ligu prvaka, a postoje i neki koji su u finalu imali vodstvo od 3-0 i uspjeli to prokockati - podsjetio je Mourinho na poraz Milana od Liverpoola (jedanaesterci) u posljednoj utakmici Lige prvaka prije četiri godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare