To je to što me zanima!

Mourinho otkrio prijateljima: Na ljeto preuzimam United!

Sada je prijateljima rekao kako će prijeći na Old Trafford. Potez kojim će zaključiti dvogodišnji angažman Van Gaala, koji će nakon otkaza imati još jednu godinu ugovora s 'crvenim vragovima'.
Vidi originalni članak

Jose Mourinho rekao je prijateljima kako je "gotova stvar" njegov angažman na klupi Uniteda na ljeto. 

Portugalski stručnjak je nezaspolen otkad je dobio otkaz u Chelseaju u prosincu 2015. godine, a klupu Uniteda preuzeo bi po završetku ove sezone. Po svemu sudeći, to će se dogoditi. Samo se čeka i službena potvrda Mourinha ili Uniteda.

Sada je prijateljima rekao kako će prijeći na Old Trafford. Potez kojim će zaključiti dvogodišnji angažman Louisa van Gaala, koji će tako dobiti otkaz godinu prije isteka ugovora.

Nizozemac je pod velikim pritiskom navijača nakon što je potrošio milijune eura, a nije napravio ništa. 

Iscurio Mourinhov ugovor?

Kako piše španjolski El Confidencial, Mourinho će ugovor potpisati do 2019. godine. Godišnje će zarađivati 20 milijuna eura čime će biti drugi najplaćeniji trener na svijetu, iza Pepa Guardiole koji će dobivati 25 milijuna po sezoni. Portugalac će imati tri milijuna eura veću plaću nego u Chelseaju.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • obama terorist 11.02.2016.

    Bravo ManU,napokon ste doveli trenera kakvoga klub i navijaci zasluzuju!!prvaci odavno niste bili a Mouovi rezultati van dajuu velike sanse da u naredne dvi godd budete!!A imate i srece da van on dolazi u trenutku kada iza sebe ima jednu od najgorih sezona u karijeri,dolazi odmoran,zeljan rada i PODCJENJEN,a takav jeee jako opasan!!nisam ga cjenio prije Intera(tada sam mislio da je on nesto slicno kao onaj sto su mu tepali mali mou)ali napraviti onaj rezz sa didovin...protiv sudaca...

  • mestar 10.02.2016.

    Englezi vole cirkus, tako se najlakse pere lova.

  • Gunersss_ 10.02.2016.

    Cirkus se nastavlja,glavni klaun mou opet.. Nece taj United vidit trofeja jos dugooooo,proslo njihovo doba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare