To je to što me zanima!

Mourinho: Ovaj Mundijal je nevjerojatno loš i dosadan

Najbolji svjetski trener smatra da je SP dosadan i da sve repke igraju nevjerojatno loš nogomet. Nitko nema razrađenu taktiku, kaže Mourinho
Vidi originalni članak

U moru taktičkog i obrambenog nogometa na Svjetskom prvenstvu mnogi su se sjetili Josea Mourinha i da su se brojni treneri počeli voditi njegovom vizijom nogometa.
No, umjesto blagoslova njihove taktičke 'savršenosti', Jose Mourinho je manje više sve popljuvao u JAR-u.
- Taktički odlične utakmice? Ja ih baš i nisam vidio na prvenstvu - u svom stilu rekao je 'Special One'.
Kao i većinu ljudi, tako je i novog trenera madridskog Reala razočarala igra na najvećem sportskom spektaklu na svijetu. Mourinho je prvo rekao da neće uopće gledati Svjetsko prvenstvo, ali ipak se predomislio.
- Gledao sam i jedino što mogu reći je da je nevjerojatno dosadno.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • wwww 18.06.2010.

    Radi ovakih izjava njega i mrze jer je još jednom pokazao da je prepotentan do bola.Još ne bih izlazio ocijenama što se tiče SP.jer je tek drugo kolo ali u igri velikih reprezentacija i velikih igrača,osjeća se jedan strašan umor od naporne sezone,što u ligi,što u domaćim kupovim pa europskim kupovima i obveza reprezentacije kroz kvalifikacije.Dao bi jedan prijedlog Svjetskom nogometnom savezu,da one godine kad se igra SP a to je svake 4 god.da klubovi ne igraju Europske lige,razlog je taj da se što više igrači pripemaju za SP.tj.da budu odmoreniji i napaljeniji,ovako možemo vidjeti jednu Englesku kao večeras gdje su igrači toliko umorni i gdje im se vidi na licima jedna zasićenost od nogometa.

  • Kurcoslav 18.06.2010.

    Kaj pljujete koji k... po doktoru nogometa? Ak on sa Realom za dvije god. neće igrat najljepši i najjatraktivniji nogomet u Europi, onda mi glavu režite. Pazite kaj vam kažem

  • _lackovic_ 18.06.2010.

    kao i nogomet ekipa koje on trenira. bunker i kontra

Komentiraj...
Vidi sve komentare