To je to što me zanima!

Jose Mourinho: Ovaj put Messi stvarno ne može biti najbolji

Jose Mourinho, portugalski trener na čelu Reala, ne prestaje pričati o onome što će uskoro uslijediti, a to je dodjela Zlatne lopte za najboljeg svjetskog nogometaša
Vidi originalni članak

Dakako, Mourinho nastavlja s pritiskom da izabran bude njegov igrač iz Reala i sunarodnjak Cristiano Ronaldo, a najnovije izjave izgledaju sljedeće:

- Idemo prestati s ovom zafrkancijom. Zlatnu loptu treba osvojiti najbolji nogometaš na svijetu i točka. Bio to Messi ili Cristiano Ronaldo, je li tako? - zapitao se Mourinho, ali i dodao:

- Ali, recite vi meni. Ako Messi osvoji ovaj put bit će mu to četvrta takva nagrada u karijeri. Svi smo složni da su njih dvojica najbolji i da nijanse odlučuju. Malo je bolji Messi, malo Ronaldo. Pa, je li onda pošteno da jedan ima četiri ovakve nagrade, a drugi jednu. Pa, naravno da nije - rekao je Mourinho.

Još je jednom dodao:

- Svi stalno govore da je uvjet da budete s klubom uspješni te godine, da morate osvojiti neke priznate trofeje. E, pa ovaj put Messi stvarno ne može biti najbolji jer Svjetsko klupsko prvenstvo je natjecanje ispod svake razine. Dakle, naslov može osvojiti samo netko iz Chelseaja ili madridskog Reala. I to je to.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • majmaj 20.10.2012.

    mourinho je idiot da takvo sto izjavljuje, a ronaldo, penaldo, krisitina ili kako vec je jako dobar igrac samo steta njegova sto zivi u doba lea messija i tesko da ce vise dobiti bilo koju nagradu, individualnu pogotovo jer je klasu nize od ovog za njega profesora messija....

  • SrdanKaruzic 20.10.2012.

    lessi - kristina,kristina lessi puna mi vas je ona stvar.zasto bi uopce neko od njih dobio zlatnu loptu???nisu osvojili ama bas nista niti jedan niti drugi prosle godine.španjolsko prvenstvo je smijesno jer prava dva kluba imaju vise bodova od ostatke lige zajedno(čak i škoti imaju interesantnije prvenstvo).loptu bi (po nekim kriterijima koji su vladali dok marketing nije uzeo izbor u svoje ruke ) trebo osvojit ili netko iz chelsea ili neko iz španjolske reprezentacije,a ako nitko od njih onda netko iz juventusa(46 utakmica bez poraza,prvak italije i vice prvak europe) ili netko iz bayerna(ali bavarci nisu toliko marketinski ovisni pa njihovi igraci nisu dobili zlatnu loptu jos od beckenbauera 74.) pa tek onda tamo negdje u 3 redu su kristina i lessi.ja govorim po ucinku u protekloj sezoni.a to da njih dvojica donose prevagu donose,ali donosi je i samir u hnl i prosle godine je osvojio vise trofeja od njih dvojice zajedno

  • djuzli 20.10.2012.

    Potpuno se slažem sa ILLUMINATEDOM. samo Messi i jedino MESSI zaslužuje titulu najboljeg jer to i je. Onaj "kvazi" ljepotan samo mu može gledati u leđa i čupati kosu s glave. MESSI je kralj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare