To je to što me zanima!

Mourinho u PSG-u? Nema od toga ništa, Carlo ostaje trener

U srijedu je španjolska Marca lansirala priču da Jose Mourinho dogovara prelazak u PSG. No prema informacijama francuskog L'Equipea, od toga ipak neće biti ništa...
Vidi originalni članak

Bogati vlasnici pariškog kluba nemaju namjeru, barem tako tvrdi francuski medij, mijenjati sadašnjeg trenera Carla Ancelottija na kraju sezone, te na njegovo mjesto dovoditi karizmatičnog Portugalca, ujedno i statistički najuspješnijeg trenera svih vremena, po broju osvojenih naslova s različitim klubovima u najjačim ligama svijeta.

Podsjetimo, Mourinho u španjolskom prvaku Realu polako, ali sigurno, gubi kredibilitet kod predsjednika, ali i navijača, te se već naveliko govori o njegovom povratku u englesku Premierligu na kraju sezone, ako ne i prije, te eventualnom odlasku u Francusku, točnije PSG.

Real nakon 13 kola španjolskog prvenstva zaostaje velikih 11 bodova za Barcelonom, te osam za Atletico Madridom.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • trubica 30.11.2012.

    mourinho je kralj nogometne igre. Manje više za stvari koje je napravio sa realom, interom i chelseaem, ali s portom osvojit kup uefa i ligu prvaka... tko mu može na tome ne-čestitati

  • SlobodanMiolović 30.11.2012.

    bit će Real prvak

  • anakin(95287) 30.11.2012.

    peter@ pitanje je dali bi sa Dinamom bilo koji trener osvojio bod u LP. Znaći po tvojoj logici nevalja niti jedan trener, jel?

Komentiraj...
Vidi sve komentare