To je to što me zanima!

Mourinho: Wenger gradi imidž gospodina, a ovako se ponaša

Išao sam vidjeti je li Alexis Sanchez ozlijeđen i zato sam ušao u Mourinhov prostor. Da sam ga stvarno gurnuo, znali biste, vjerujte mi, rekao je Wenger o incidentu...
Vidi originalni članak

Burno je bilo u londonskom derbiju u sedmom kolu Premiershipa. Chelsea je na Stamford Bridgeu pobijedio Arsenal 2-0, a utakmicu je obilježio i sukob dvojice trenera, Josea Mourinha i Arsenea Wengera. U 25. minuti utakmice Wenger je izgubio živce nakon jedne sudačke odluke. Krenuo je prema Mourinhovom prostoru te odgurnuo portugalskog trenera. Menadžer Arsenala prošao je bez kazne.

Vine

- Imam svoj prostor uz travnjak. Ima ga i suparnički trener. Ako on uđe u moj prostor kako bi davao upute svojim igračima, OK. Ali ako dođe tamo vršiti pritisak na suca da mom igraču da crveni karton, to nije OK. To nije u skladu s imidžem koji gradi gospodin Wenger. Ali dobro, ovo je derbi, tenzije su visoke - rekao je Jose Mourinho.

Wenger se nije htio ispričati Portugalcu.

- Je li mi žao što sam ga odgurnuo? Ne. Zašto bi mi bilo žao? Htio sam doći od točke A do točke B i netko mi je stao na put, a da mi nije poželio dobrodošlicu. Išao sam vidjeti je li Sanchez ozlijeđen i zato sam ušao u Mourinhov prostor. Da sam ga stvarno gurnuo, znali biste, vjerujte mi - rekao je Wenger. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Chrome 06.10.2014.

    Ne znam ko tu koga. Što Wenger ima tražiti u Mourinhovom prostoru? Što je Mou trebao napraviti? "Dođi, sjedi, uzmi si kojeg igrača ako ti treba, hoćeš vidjet plan za ovu utakmicu što smo napravili da vas pobjedimo?" Nema on šta tražit u njegovom prostoru, a Wenger jadan, iz nemoći, jada i objesti, ne može nikako nadmudrit i pobjedit Mourinha, pa mora ovako reagirati. Čudi me što se nije opravdao "pa ne da mi da ga pobjedim evo već 12-i put, šta da radim, morao sam ga gurnuti"

  • 06.10.2014.

    Wengeru su živci pukli....

  • HRU 06.10.2014.

    nemaju oni pojma ni jedan ni drugi, Kovač je za njizi izmislio nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare