To je to što me zanima!

Mourinho zagrizao za Perišića: Baca na stol 60 milijuna eura!

Perišić je drugi najskuplji eksponat milanskog kluba poslije kapetana Maura Icardija. Budući da je Argentinac nedodirljiv, klub ga ne misli prodavati, pa je odlazak Perišića sve realniji
Vidi originalni članak

Uoči kvalifikacijske utakmice Hrvatske i Ukrajine koju smo trijumfalno odradili, trofejni portugalski menadžer Jose Mourinho boravio je u Zagrebu.

Bio je to okidač za sve europske medije - Manchester United želi Ivana Perišića u svojim redovima.

Vođa 'crvenih vragova' došao je nagovoriti Ivana na veliki transfer, a čini se kako niti Inter nema ništa protiv takvog posla, budući da su primorani prodavati zbog financijskog fair-playa.

Cijena? 60 milijuna eura, tvrde Englezi, a prenose Talijani.

Na to bi Talijani pristali, a Ivan je drugi najskuplji eksponat milanskog kluba poslije kapetana Maura Icardija. Budući da je Argentinac nedodirljiv, klub ga neće prodavati, pa je odlazak Perišića sve realniji.

Ove sezone naš je ofenzivac zabio devet golova i upisao tri asistencije, a novac od njega, klub bi potrošio na Federica Bernardeschija iz Fiorentine te Domenica Berardija iz Sassuola.

Bio bi to najveći transfer jednog hrvatskog igrača u povijesti, a Ivan bi postao prvi naš igrač koji bi zaigrao za slavni engleski klub.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Karlo Butić Butigol 07.04.2017.

    Bilo bi to odlicno pojacanje za United,Perisic moze igrati oba krila,nema slabiju nogu,brz je,zna centrirati,ima odlicnu zavrsnicu i odlican je u skoku.Mislim da bi mu legla Engleska liga!

  • Karamazov 06.04.2017.

    pa ali ne zeli dovest epic broza hahahaha

  • Rockon 06.04.2017.

    Mourinho da potroši 2 milijarde eura očito ne može sastavit kvalitetnu momčad. Pretužno u šta se pritvorija jedan od najvećih klubova svita. 60 milijuna za Perišića to potvrđuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare