To je to što me zanima!

Mourinho zaratio sa Zidaneom, podršku traži u povratku Figa

Jose Mourinho već je protjerao jednog sportskog direktora iz Reala, Valdana, a sad je 'zaratio' i sa Zidaneom. U klubu traži podršku pa želi vratiti Figa kao pomoćnika
Vidi originalni članak

Između trenera Real Madrida Josea Mourinha i sportskog direktora Zinedinea Zidanea su popucale sve veze, pišu u subotu španjolski mediji.

Legendarni francuski nogometaš se uopće više ne pojavljuje u blizini prve momčadi u trening-kampu u Valdebebasu, a znakovito je, piše Marca, da ga nije bilo ni na službenoj fotografiji uoči sezone. Madridski sportski dnevnik tvrdi da Zidane već neko vrijeme ne odobrava Mourinhove taktičke poteze, što je dovelo do tenzija. Portugalski stručnjak je navodno tražio da Zidane više ne bude uz prvu momčad, što se u konačnici i dogodilo.

Zanimljivo da je Mourinho već potjerao jednog sportskog direktora otkad je došao u Real. Klupska legenda Jorge Valdano napustio je Santiago Bernabeu zbog neslaganja s Portugalcem, a očito je da ni njegov nasljednik nije po volji treneru.

Želi podršku sunarodnjaka na klupi

Prema pisanju madridskog dnevnika Marca, trener madridskog Reala Jose Mourinho želi ubrzo kraj sebe, na klupi, imati mlađeg sunarodnjaka Luisa Figa.

Sjajni nekadašnji nogometaš, a danas 39-godišnjak, je u Realu igrao od 2000. do 2005. godine nakon čega se preselio u milanski Inter i tamo završio igračku karijeru. Inače, u Interu je kratko Figo radio kao direktor, ali je Mourinho uvjeren da Figo ima sjajan trenerski potencijal, te misli da može itekako pomoći Realu u trenerskom smislu.

- Želim da se Figo vrati u Real. Bio bi odličan potez kada bi došao raditi u naš trenerski stožer - rekao je Mourinho.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Nisam Taj 29.09.2012.

    Kod njega je uvijek samo pitanje vremena kad ce zaratit sa ljudima iz kluba,ja osobno bih volio da otjera zidanea iz reala. Kad stvari ne idu dobro krece i njegovo svadjanje sa svima oko njega,a toga se dobro sjecamo iz chelsea kad ga je Benitez za usi vukao tih sezona redovito bez obzira sto Liverpool nije osvajao naslov,pa svadje sa fergusonom i Wengerom su bile bolne za citat koliko je ovaj covjek (ako ga mozemo tako nazvat) sipao zuci po njima. Jednostavno,gov.o od covjeka i nista vise !!!

  • Yassa 29.09.2012.

    ja mislio da je za to uzeo modrića a ono on traži figa

  • grof_dracula 29.09.2012.

    uz postovanje zidaneu, ali što ima on odobravat trenerovu taktiku, čemu onda trener kad moras pitati nekoga dali smijes tako igrati ?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare