To je to što me zanima!

Mourinhov SMS šokirao Bilića: 'Sretan sam što si došao ovdje'

Demba Ba mi je javio da ga je Mourinho tražio moj broj. Osjećao sam se, vau. U poruci mi je Mourinho poslao: "Drago mi je da si ovdje. Dobrodošao", otkriva Bilić
Vidi originalni članak

Slaven Bilić vratio se u West Ham, u klub u kojem je igrajući u samo sezonu i pol došao do statusa legende u očima navijača.

Bivši hrvatski izbornik potpisao je trogodišnji ugovor s "čekićarima", a za The Sun otkrio je tko mu je među prvima poslao SMS dobrodošlice.

- Šokirala me poruka koju sam dobio od Josea Mourinha. Demba Ba mi je javio da ga je Mourinho tražio moj broj. Osjećao sam se, vau. U poruci mi je Mourinho poslao: "Drago mi je da si ovdje. Dobrodošao" - otkrio je Slaven, koji se na Otok preselio sa svojim stručnim stožerom koji ga je godinama pratio. 

Tako će u West Ham preseliti i Nikola Jurčević, Miljenko Rak i Edin Terzić. Slaven će se novom klubu pridružiti nakon kratkog godišnjeg odmora u Splitu tijekom kojeg je navratio i na trening hrvatske reprezentacije te poželio igračima sreću uoči Italije.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Joker 🃏 14.06.2015.

    2 Legende :D

  • BROCO 13.06.2015.

    Bravo Slavene za tebe i tvoju ekipu neka Vam je sretno i napravite sa čekicarima veliki uspijeh i eto Vas na vrhu trenera

  • Nexe 13.06.2015.

    Pa naravno da je sretan. To mu je zagarantirano 6 bodova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare