To je to što me zanima!

Mousasi: Dajte mi Rockholda kad nećete Andersona Silvu!

Neće mi dati borbe (sa Silvom i Hallom) jer su svi već bukirani. Ali Chris Weidman ili Luke Rockhold... E, to bi već bilo priličnije za moj stil borbe, rekao je Nizozemac Gegard Mousasi
Vidi originalni članak

Gegard Mousasi (40-6-2) s vremenom je postao ozbiljan kandidat za izazivača u srednjoj kategoriji UFC-a. Trenutno je peti na UFC-ovoj rang listi, a nedavno je na manchesterskom eventu UFC 204 završio Vitora Belforta tehničkim nokautom.

The Dreamcatcher je u dobroj formi, pobijedio je tri borbe zaredom (Thales Leites, jednoglasna odluka; Thiago Santos, tehnički nokaut; Vitor Belfort, tehnički nokaut), a još jednom ili dvije pobjede sasvim sigurno bi zaradio mjesto u kavezu s trenutnim prvakom srednje kategorije Michaelom Bispingom.

Mousasi se što prije želi vratiti u oktogon - po mogućnosti već u prosincu. Izrazio je želju borbe s Uriahom Hallom ili Andersonom Silvom, ali smatra kako mu UFC neće ispuniti takve zahtjeve. Stoga se okrenuo alternativi.

- Neće mi dati borbe (sa Silvom i Hallom) jer su svi već bukirani. Tako da mislim da mi borbu planiraju dati tek u veljači. Najgore što mi se sada može dogoditi je da za protivnike dobijem Jacarea ili Yoela Romera. Oni se baš i ne podudaraju s mojim stilom. Ali Chris Weidman ili Luke Rockhold... E, to bi već bilo priličnije za moj stil borbe - rekao je Mousasi.

Mousasi je pobjeđivao velika imena u svojoj karijeri. Padali su Hector Lombard, Melvin Manhoef, Ronaldo Souza, Mark Hunt, Gary Goodridge, Ovince St. Preux, Dan Henderson, Vitor Belfort... Od Uriaha Halla je izgubio u svibnju 2015. godine i razumljivo je zašto želi novu borbu s njim sad kad je u zanosu. No na tu borbu će morati još malo pričekati...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Josip Joe Milovich 21.10.2016.

    Ne znam zašto toliki hejt prema Rockholdu, lik je malo spor u glavi ali je top borac.

  • jonsnow17 20.10.2016.

    Sve bolji i bolji..tehnicki iznimno potkovan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare