To je to što me zanima!

Moyes izgubio i od Evertona, Man. United daleko od Europe

Everton je na Goodison Parku svladao Manchester United rezultatom 2-0 i tako ostao u utrci s Arsenalom za četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Nogometaši Evertona svladali su na svom terenu u 35. kolu engleskog prvenstva Manchester United 2-0 i tako nastavili utrku s Arsenalom u lovu na četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. 

Pred 40.000 gledatelja na Goodison Parku za 1-0 zabio je Leighton Baines u 28. minuti iz penala nakon što je Phil Jones u maniri golmana rukama u svom šesnaestercu zaustavio udarac Lukakua

Na 2-0 povisio je Kevin Mirallas u 43. minuti utakmice kada je na odlično dodavanje Seamusa Colemana izbio sam pred Davida de Geu i s nekih šest metara iskosa s desne strane pogodio u malu mrežicu. 

Iako je bila bez Evre, Vidića, Van Persiea i Rafaela, momčad Davida Moyesa ponovno je zakazala i dodatno se udaljila od petog mjesta koje vodi u Europsku ligu, a Everton je ovom pobjedom ostao na samo bod zaostatka za Arsenalom koji je četvrti sa 70 osvojenih bodova. 

Moyes je tako u svom prvom gostujućem pojavljivanju na mjesto gdje je 11 godina vodio Everton doživio poraz i tako dopustio da Everton nakon čak 44 godine u istoj sezoni dva puta pobijedi 'crvene vragove'. 

Do kraja sezone Manchester United prvo igra čak tri utakmice na Old Traffordu (Norwich, Sunderland, Hull City), a u zadnjem kolu gostuje kod Southamptona. 

Everton pak prvo igra kod Southamptona u gostima, zatim protiv Manchester Cityja kod kuće, a u zadnjem kolu momčad Roberta Martineza gostuje kod Hull Cityja. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • ice_man 21.04.2014.

    vremena su se promijenila, ferguson je tada preuzeo prosječan klub i nakon par sezona ga uzdigao na ovo gdje je danas. danas nema vremena za par godina prosječnosti, preveliki novac je u igri, united je vec izgubio oko 300 milijuna eura na vrijednosti otkada je moyes trener. ostali su bez lige prvaka što je isto veliki gubitak novca. ferguson je preuzeo lošu ekipu, a moyes potpuno suprotno, ekipu koja se prosle sezone prošetala do naslova, a sada se bore za europsku ligu. everton je puno bolji otkada nema moyesa na klupi.. ostaje im jedino da mu uruče otkaz jer je ova sezona propala.

  • antihadezeovac 20.04.2014.

    cujem da je Jurčić vec stigao u Manchester za potpis :P

  • strmi007 20.04.2014.

    in moyes we trust! - ostali navijači drugih klubova iz PL

Komentiraj...
Vidi sve komentare