To je to što me zanima!

Moyes: Jelavićeva vatra nam nedostaje, ali opet će zabijati

U ovom nam trenutku nedostaje njegova prava vatra. No, uobičajeno je da igrači tijekom sezone prolaze kroz razdoblja različite forme, kaže trener Evertona Moyes
Vidi originalni članak

Hrvatski napadač Nikica Jelavić toliko je navikao engleske medije na svoje pogotke da nastane uzbuna kad ne zabije u tri kola zaredom. Podršku mu je stoga pružio menadžer Evertona David Moyes.

Jelavić je posljednji pogodak postigao u 7. kolu Premierlige protiv Wigana. Bio mu je to četvrti gol ove sezone, ali od subote više nije prvi Evertonov strijelac u prvenstvu. Naime, s dva pogotka u remiju protiv Fulhama (2-2) u 10. kolu prestigao ga je Belgijanac Marouane Fellaini. Moyes je, unatoč tome, uvjeren da će se hrvatski nogometaš vrlo brzo vratiti pospremanju lopti u suparničke mreže.

- Samo mu trebamo i dalje stvarati prilike jer se radi o stvarno dobrom strijelcu. Tako smo igrali na kraju prošle sezone i Jelavić nam je vraćao s golom ili dva po utakmici. U ovom nam trenutku nedostaje njegova prava vatra. No, uobičajeno je da igrači tijekom sezone prolaze kroz razdoblja različite forme - naglasio je Moyes u razgovoru s engleskim novinarima.

- Rekao sam Nikici da mora nastaviti raditi ovako i golovi će doći. On nam je stvarno važan igrač što možete vidjeti i prema onome što je napravio prošle sezone. Momčad je u međuvremenu napredovala i dajemo Jelaviću prilike za pogotke. Ne sumnjam da će njegovi pogoci doći i da će nam dati svoj doprinos do kraja sezone - zaključio je škotski stručnjak.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Lizzmaister 05.11.2012.

    gleda san protiv fulhama i on zna nac mista za priliku i izborit se al u zadnje vrime nepogađa kao prije..

  • akcijski akademik 05.11.2012.

    ma obuko je krive kopacke hah NE DAJ SE NIKICE!! :D

  • Cro Cop 05.11.2012.

    Rekao sam ja vec proljetos da Jelavic nema kvalitete da konstantno igra na tom i nivou i da stalno zabija golove. Nema on kvalitete ni za reprezentaciju, u toliko utakmica zabio je jedan gol na EP, vise ni u jednoj drugoj utakmici repke nije bio ni blizu da zabije gol. Brzo ce njega Everton izsortirati i onda moze jedino u Hajduk ili Dinamo. Nema on ni muda ni kondicije za repku i Premier League.

Komentiraj...
Vidi sve komentare