To je to što me zanima!

Moyes sve igrače zove Stefano iako se niti jedan ne zove tako

Pomislili bi mnogi kako se 51-godišnji Škot jednostavno zabunio i pobrkao igrače, no treba napomenuti kako se niti jedan igrač Real Sociedada ne zove Stefano...
Vidi originalni članak

David Moyes dugi je niz godina bio uspješan na klupi Evertona, no najpoznatiji je široj javnosti postao tek kada je 'okušao sreću' u Manchester Unitedu gdje je trebao 'obuti cipele' Alexa Fergusona. Katastrofalni rezultati otjerali su ga s Old Trafforda, a nakon nekog vremena zatišja postao je trener Real Sociedada .

U svojoj prvoj utakmici na Riazoru je kod Deportiva 'izvukao' remi bez golova, a Moyesov debi na klupi snimale su i kamere televizije Canal + koji su nam dočarale kako 51-godišnji Škot ima određenih problema s pamćenjem imena svojih nogometaša.

Često bi Moyes htio nekom od svojih igrača doviknuti koji savjet s klupe , a bez obzira koji bi to igrač bio on ga je jednostavno zvao ' Stefano '. Pomislili bi mnogi da se jednostavno zabunio i pobrkao igrače, no treba napomenuti kako se niti jedan igrač u momčadi ne zove Stefan , Stefano ili bilo što slično.

U sljedećem kolu Moyes će debitirati i na svom Municipal de Anoeti gdje stiže Elche Marija Pašalića, a valjda će do tada zapamtiti i koje ime igrača koje trenira.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • miris kusa 27.11.2014.

    sve zelje su im bile ispunjene kad su imali petokraku preko pola prsiju, nije im padalo na pamet smjenit fsj, ali hns da, misli prijatelju misli, i vidi cinjenice

  • patos 26.11.2014.

    Dok sam trenirao u kadetima bio je lik koji je igrao sa nama i imao je nadimak Drogba, zna se po kome a nas trener ga je zvao Dromba.

  • CFC17 26.11.2014.

    cudno da nije po medijima kako je moyes rasist, pa sve igrace zove stefan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare