To je to što me zanima!

Možda je 'stara', ali je u formi: Juventus protutnjao Firencom

Juventus je pobijedio Fiorentinu 3-0, a Mandžo nije imao svoj dan. Nije previše prijetio, ali drugi su zato bili raspoloženi. Juventus ove sezone u prvenstvu ima samo jedan remi...
Vidi originalni članak

Juventus je nastavio dominirati talijanskim prvenstvom te je u 14. kolu svladavši Fiorentinu 3-0 ugrabio čak 13. ovosezonsku pobjedu! Stara dama ima tek jedan remi, protiv Genoe...

U 31. minuti Dybala je lijepo odigrao dupli plas s Bentancurom koji potom s 12-ak metara buši firentinski gol za 1:0, a s tim se rezultatom otišlo i na predah.

Drugi dio donio je istu priču. Fiorentina je, kao i u prvom, imala sličan broj udaraca kao Juventus, no realizacije nije bilo, a vodstvo je u 69. minuti povećao Chiellini. Točku na 'i' stavio je Cristiano Ronaldo jedanaestercem u 79. minuti.

Mario Mandžukić igrao je svih devedeset minuta, no nije imao svoj dan... Nije Mandžo previše prijetio protivničkim vratima, a zaradio je i žuti karton u startu utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • DraženMuhvić 02.12.2018.

    Gdje, gdje je Pjaca?

  • popevke_sam_slagal 02.12.2018.

    Inaće odličan Mandžukić ovaj put nije došao na utakmicu.Jedino je onog nesretnika napucao u ruku u 16 m. E pa sada prije nego netko uzrujan, tko nije gledao utakmicu, lupi minus, provjerite na Sofascoru, najniža ocjena od svih igrača Juventusa 6,6. Uvijek nakon silnih pohvala tako odigra.

  • danko1471991 02.12.2018.

    Veoma dosadna liga...volim pogledati neke derbije ali jako monotona liga jer se svake godine prvak već zna...inače Mandžukić opet neprimjetan već 10 utakmica koliko ja brojim,zašto ga Allegri ne zacementira na klupu ili ne stavi na listu za prodaju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare