To je to što me zanima!

Može i na krilo: Mikkel Hansen prekrasno zabio iz mrtvog kuta

Danski je lijevi vanjski zabio fantastičan gol sa za njega neuobičajene pozicije krila. Ruka sudaca bila je u zraku i Hansen je morao završiti akciju iz mrtvog kuta
Vidi originalni članak

Domagoj Duvnjak, Nikola Karabatić i Mikkel Hansen tri su vjerojatno najbolja rukometaša današnjice. Da je član te velike trojke po tko zna koji put dokazao je upravo Hansen. U utakmici njegovog PSG-a i Nantesa Danac je zabio fantastičan gol sa za njega neuobičajene pozicije lijevog krila.

Ruke sudaca bile su u zraku i PSG-u je prijetio pasivan napad. Loptu je uzeo Hansen i krenuo na udarac iz mrtvog kuta. Iako su svi vjerojatno očekivali bombu oko glave golmana Nantesa, Mikkel je čudesno frkao loptu koja je u širokom luku zaobišla golmana te se od stative odbila u gol.

Samo još jedan dokaz da igrači kao Hansen mogu zabiti od kud god požele. Uz takve 'frkance' Mikkel bez problema može vrhunski rukomet igrati i na krilu. Dodajmo samo da su Parižani pobijedili 27-26 te na praznike odlaze s drugog mjesta prvenstvene, ali i tablice Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • chadjohn 21.12.2014.

    danjski lijevi vanjski haha kako to zvuci

  • nikluk20 21.12.2014.

    dobar spin....da nema ljepila na lopti nikad te lopte tako nebi u gol....

  • Marko222_1 21.12.2014.

    Najbolji rukometas bez sumnje :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare