To je to što me zanima!

Može li Luka Modrić biti najbolji igrač na svijetu?

Brojne stručne procjene govore da Luka Modrić pripada u sami svjetski vrh. Pa je logično zapitati se - je li Dinamo s njim mogao postići još više?
Vidi originalni članak

Sve je izvjesnije da Luka Modrić broji posljednje dane u Maksimiru. Hrvatsku ligu odavno je prerastao i vrijeme je za korak dalje. Kako se čini, zakoračit će prema Engleskoj i zaigrati u nekom od najvećih europskih klubova. Što po svojim kvalitetama nesumljivo i zaslužuje. I koliko god njegov odlazak bio logičan, toliko je velika i tuga na maksimirskim tribinama...
Luka odlazi nakon što je s "modrima" uzeo nekoliko trofeja, ali sve upućuje na to da neće uspjeti u onome što je najviše želio - povesti Dinamo u europsko proljeće. Dogodi li se čudo i Dinamo u Rennesu dođe do pobjede vrijedne prolaska u sljedeću fazu, jedna velika misija će biti ostvarena. U tom bi slučaju Dinamo u nastavak natjecanja otišao bez Luke, ali satisfakcija bi ostala.
Nakon tri i pol Lukine sezone u Dinamu nameće se jedno pitanje: Je li ovakav igrač mogao s Dinamom napraviti više? Što bi se dogodilo da je "Maminjo" odolio ponudama iz Engleske i zadržao Ćorluku i Eduarda? Koliko bi mogao takav Dinamo, u kojem bi Eduardo zabijao ono što Balaban promašuje, a Ćorluka zaustavljao ono što "Schifo" propušta? A dirigentska palica i dalje bi bila u rukama zadarskoga genijalca. Kad već nije uspio napraviti nešto veliko u Dinamu, stiže nova prilika. Koliko daleko može otići karijera Luke Modrića? Može li se na najvećim nogometnim pozornicama prometnuti u, kako njegov suigrač Georg Koch kaže, najboljeg na svijetu?

Idi na 24sata

Komentari 17

  • cico99 17.12.2007.

    ma modric je kralj za nasu ligu...bilo bi preglupo ostati u takvoj da moram rec seljackoj ligi kad balaban kao veliki igrac promasuje sve ciste prilike koje se ne promasuju...decko nema s kim igrati svi su oni za njega 0,iznad njih je sto puta,kakav pregled igre,kakva tehnika,kakav dribling te cimalice tijelom pa ko to moze ljudi ostaju na krivoj nozi svaki put kad se modric priblizi s loptom...igrali protiv werdera ajaxa basela il ne znam koga...covjek je ko stvoren za barcu i mora otic...da ne propadne u ovoj smjesnoj ligi...a za najboljeg na svijetu za to se ne treba brinut kroz koju godinu u svjetskom klubu nekom on to moze...ima sve i znanje i srce...sta drugo reci nego da je najjaci!!!

  • jabbat 08.12.2007.

    sad baš najbolji na svijetu to je malo pretjerano u ovom trenutku govorit i prognozirat al da bi mogao ici medu prvih 10 veznjaka to vjerujem

  • Rocky 08.12.2007.

    moze ali Luka je jos mlad i jos on ima puno toga da uci! ali nakon nekog vremena siguran sam da ce biti najbolji! 1.HNL definitivno nije za igraca njegovog kalibra i mislim da bi Luka trebao otic u Chelsea jer Barcelona ima previse vrhunskih igraca u vezi tako da bi Luka mjesto u udarnoj postavi lakse izborio u Chelsea-u!

Komentiraj...
Vidi sve komentare