To je to što me zanima!

'Možeš li osjetiti?' Will Smith i cijeli grad dišu uz Philadelphiju

Philadelphia je regularni dio sezone završila na trećem mjestu Istoka upravo iza Bostona. Ostvarila je čudesan niz od 16 pobjeda zaredom pa srušila Miami. Večeras igra prvu utakmicu druge runde s Bostonom
Vidi originalni članak

"Trust the process", glavna je parola Philadelphije 76ersa cijelu sezonu i uoči prve utakmice druge runde NBA doigravanja. Momčad koja je regularni dio sezone odigrala iznad svih očekivanja noćas gostuje u Bostonu. Cijeli grad diše kao jedno, čak se i Will Smith 'nabrijao' na doigravanje koje bi moglo biti povijesno ukoliko Phila dogura do kraja.

- Možeš li osjetiti promjenu od prvog picka do najbolje momčadi u NBA-u? Možeš li osjetiti? Cijeli grad je ujedinjen i stoji uz momčad, i novi "Fresh Prince" (u našem prijevodu serija se zvala Princ iz Bel-Aira) dolazi preuzeti svoj tron. Ujedinjeni Philly, možeš li to osjetiti? - stoji u sjajnom videu uoči utakmice.

Philadelphia je regularni dio sezone završila na trećem mjestu Istoka upravo iza Bostona. Ostvarila je čudesan niz od 16 pobjeda zaredom predvođena sjajnim prvim pickom 2016. Benom Simmonsom. Naš reprezentativac Dario Šarić neizostavan je dio slagalice glavnog trenera Bretta Browna, a uz JJ Redicka, TJ McConnella, Joela Embiida i Roberta Covingtona ova momčad ide po nemoguće.

Nitko se nije nadao sezoni kao iz snova, u prvoj rundi pao je Miami 4-1, a sada su favoriti protiv Bostona. Mogu li momci iz 76ersa još jednom oduševiti i ispisati povijest?

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 01.05.2018.

    Sta kaze dr.mr.diplomirani id kosarke ,jer ga neki pitaju ..saricev tata...posle ria i ep ucutao...

  • ministar obrane 01.05.2018.

    Moramo se sloziti da dres Daria pocinje sa plavom bojom pa bijela i crvena kao nekad Jugoslavija. Mislim da Hasanbeg i istaknuta vanjska politika HDZa sa glasovotim Jandrokom mora povuci iz USA jednog ili sve ambasadore! Necuveno i neoprostivo!

  • kamen1983 30.04.2018.

    Znači zemun

Komentiraj...
Vidi sve komentare