To je to što me zanima!

'Mpenza jednom na trening nije mogao doći zbog - erekcije...'

Emile često nije dolazio na treninge, a jednom prilikom imao je doista nevjerojatnu ispriku. Popio je, navodno, Viagru noć prije i njezino djelovanje nastavilo se i jutro poslije, otkrio je trener Plymoutha
Vidi originalni članak

Belgijac Emile Mpenza u nogometnom svijetu bio je poznat kao velika 'ptica selica', a na Otoku su ga zapamtili kao veliki promašaj Manchester Cityja. No njegov bivši trener iz Plymouth Argylea Paul Sturrock sada je u svojoj knjizi otkrio detalje po kojima bi Mpenza mogao nadmašiti svoje neslavne dane u Cityju i ući u povijest po nečemu sasvim drugom.

- Mpenza je rijetko kada dolazio na treninge i uvijek je imao neki izgovor, no jedan od njih nadmašio je sve dotadašnje izmišljene ozljede. Prilikom jednog treninga pitao sam gdje je Emile i dobio nevjerojatan odgovor. Ne znam tko ga je smislio, on ili njegovi savjetnici jer nisam imao ni volje ni želje ići u detalje njegovih patetičnih izgovora, ali rekli su mi da je noć prije popio Viagru i da još ima erekciju te da zbog toga ne može trenirati - otkrio je Sturrock.

U moru suludih opravdanja i izgovora koje nogometaši svakodnevno nude svojim trenerima, navijačima ili medijima, ovo svakako ulazi u legendu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Đuro štalsky 17.09.2016.

    istina je to...i meni vjutro još stoji kok bota

  • poss1 17.09.2016.

    Ja isto nemogu nekad raditi jer me boli k...ac a žena me tjera...

  • salabajzer 17.09.2016.

    Petlja mu se pod noge dok trci

Komentiraj...
Vidi sve komentare