To je to što me zanima!

Mr. 42,9 posto: Carrillo neće biti niti treći nastavi li ovako

CARRILLU SE TRESE KLUPA Slaven nema čime napasti Hajduk, pogotovo ne u situaciji kad im je kartoniran najbolji igrač Ivanovski, ali Carrillo to nije znao iskoristiti. Bit će bure na Poljudu
Vidi originalni članak

U posljednjih sedam utakmica Carrillov Hajduk osvojio je devet bodova, za vodećim Dinamom zaostaje opet velikih devet bodova i još danas je u Koprivnici propustio priliku da pobjedom preskoči Rijeku, pa izbije na drugo mjesto.

 

Znači, Joan Carrillo je s Hajdukom od mogućih 21 osvojio svega 42,85 posto mogućih bodova. Apsolutno nedovoljno i možda će u Hajduku polako početi razmišljati o novim rješenjima na klupi jer je još gore od matematičkog učinka hajdukovaca dojam koji su ostavili protiv nekih od slabijih protivnika u ligi, poput gostovanja kod Slavena Belupa, koji nikoga nije pobijedio mjesecima.

Nije se danas na terenu vidjelo tko je Hajduk, a tko Slaven Belupo.

Ne samo zbog blijede igre Splićana, nego i doslovce - delegat utakmice Darko Kolesarić, iz nekog razloga je dopustio da se domaćinu, koji igra u tamnoplavom dresu, suprotstavi Hajduk u trećoj garnituri, tamno-sivim dresovima. Jedva da se razabiralo tko je tu favorit, a tko bi trebao biti autsajder. Obje momčadi igrale su jednako loše.

Čak je Slaven u prvom poluvremenu imao najbolju priliku - Bogojević je ciljao dalji Stipičin kut, ali srećom po hajdukovce, nije pogodio. Inače bi Carrillo vjerojatno osvojio bod manje pa bi bio “Mister 38,09 posto”.

Šalimo se, naravno, ali španjolskom treneru danas  nije bilo do šale.

Carrillo je bio vidno nervozan na klupi već od sredine prvog poluvremena. Gestikulirao je, mahao Anti Ercegu i suigračima, gurao ih prema naprijed, ali novi Slavenov trener Tomo Ivković, “načičkao” je sredinu i nitko osim Ercega nije tu uspijevao ništa napraviti u igri jedan na jedan.

A i najbolji igrač Hajduka u završnici je nekoliko puta tukao iz nemogućih pozicija, iz mrtvog kuta, umjesto da traži suigrače.

Carrillo će članovima Hajdukova NO i predsjedniku Kosu morati objasniti zašto “bijeli” izgledaju jako dobro, na trenutke i odlično protiv jakih protivnika kao što su Dinamo i Everton, na Poljudu, a neprepoznatljivo na utakmicama koje bi morali lakoćom rješavati, poput ove danas u Koprivnici.

Slaven nema čime napasti Hajduk, pogotovo ne u situaciji kad im je kartoniran najbolji igrač Ivanovski, ali Carrillo to nije znao iskoristiti. Bit će bure na Poljudu...

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Flinta 30.10.2017.

    mirise na titulu. ako nigdje, bit ce titula na onom turniru 4 kafica

  • BDC 30.10.2017.

    I sada da igraju cetvrtak u Europi opet ovaj fenomenalni narod koji navija za Hajduk bi vjerovao da moze proci naprimjer Liverpool i napunili stadion u tolikoj vjeri ovim prosjecnim igracima.Pisao sam za ovoga Kurcila poslije Dinamo da se on brine o malim utakmicama koje mora dobiti ali ne dobije.Nece Hajduk biti prvi jos desetljecima.

  • nikost1 30.10.2017.

    Carillo je samo jedna od loših odluka ptičice Kosa, da rezimiramo... Iza glorifikacija predsjednika Brbića koji je etiketiran kao Mesija dolazi do neobjašnjive smjene od ljudi koji su mu samo 6mj prije dali podršku i novi mandat, paralelno sa njim (kao glavni cilj) odlaze ljubo Pavasović i Vučević. Predstavnici udruge NAŠ HAJDUK izlaze u medije sa izjavom da je smjena legalna od legitimno izabranog odbora ali da neće tolerirati smjenu ukoliko Hajduk nebude nakon toga u Europi i bar drugi u prvenstvu. Iza toga ptičica Kos smjenjuje trenera Burića koji mu podigao i oživio 10-ak igrača jel mu je priopćio da će sa postojećim kadrom biti u borbi za 3 mj. što je ptičica Kos ocijenila kao neambiciozno za VELIKI HAJDUK. ZAKLJUČAK. Nema europe , 4. u prvenstvu... spinovi o novoj areni, kampu, omladinskom pogonu , plaća ide....

Komentiraj...
Vidi sve komentare