To je to što me zanima!

'Mravi' u finalu bili bolji od Cibone i osvojili su Kup...

Košarkaši Zagreba pobjednici su Kupa Krešimira Ćosića. 'Mravi' su u prepunoj dvorani u Trnskom u finalu pobijedili favoriziranu Cibonu sa 81-74
Vidi originalni članak

'Mravi' su drugi put u svojoj povijesti uzeli Kup Krešimira Ćosića. U prepunoj dvorani Trnsko, nošeni sjajnim navijačima, pobijedili su favoriziranu Cibonu 81-74.
- Čestitam Zagrebu, apsolutno su zaslužili pobjedu. Mi jednostavno nismo imali energije da im pariramo - rekao je Cibonin trener Velimir Perasović nakon utakmice.
Zagreb je odigrao sjajnu utakmicu. Damir Miljković 'neutralizirao' je glavnog Ciboninog pokretača, Marka Tomasa i 'mravi' su već na taktičkom planu odnijeli pobjedu. Ipak, nije se tako činilo nakon što je završio prvi dio utakmice. Cibona je serijom 11-1 otišla na poluvrijeme sa plus četiri. 'Mravi' se nisu dali i predvođeni sjajnim Žorićem (24 koša) preuzeli su vodstvo. Cibona je sve prokrenula, a u posljednju se četvrtinu ušlo u egalu. Igrači Zagreba pokazali su se spremnijima i zasluženo su na kraju uzeli Kup Krešimira Ćosića.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • fzd 19.02.2010.

    da cijelo ovo kurcevo natjecanje nije namisteno jos bi nesto reka, ali aj... bravo mravi!

  • Frane-Zadar 19.02.2010.

    Svaka cast \"Mravima\",a pogotovo legendi Zoricu. Osim briljantne utakmice,njegov komentar na kraju je bio prejak:Zelio bih se zahvaliti struci Cibone sto je znala prepoznati talent (op.a. aludiranje na njegov tretman u Ciboni). :-) Kralj.

  • JAX 19.02.2010.

    bravo mravi

Komentiraj...
Vidi sve komentare