To je to što me zanima!

Mršaviji, ma da?! Ruiz na vagi sa 128 kg, teži nego prošli put

Neke fotografije ukazivale su na to da je Andy Ruiz (30) smršavio nakon prošle borbe, ali Meksikanac je prevario javnost. Ovaj je put još teži sa 128.6 kilograma, dok je prije prve borbe imao sedam kilograma manje
Vidi originalni članak

Andy, siđi malo s vage nešto ne valja, piše da imaš 128,6 kilograma... Ili ipak valja?! Boksački prvak u teškoj kategoriji Andy Ruiz (30) na vagi je imao nevjerojatnih 128,6 kilograma na 183 centimetra visine. Anthony Joshua pokazao je isklesano tijelo britanskog Apolona sa 107 kilograma, što je pet kilograma manje u odnosu na prvu borbu (112kg).

Tako je Ruiz još jednom zavarao Joshuu, ali nije Eddieja Hearna koji je 'nanjušio' kako bi se tu moglo raditi o nekom taktiziranju jer je njemu Meksikanac izgledao veće na treninzima proteklog mjeseca nego li u borbi u kojoj je detronizirao Joshuu. Nakon dugo vremena Britanac se nalazi u ulozi izazivača, a do vage je stigao sa slušalicama na glavi.

Nasmiješeni prvak Ruiz stigao je na vagu u pratnji svog 'zlata' te u karakterističnom sombreru, a kad je stajao na vagu u pozadini su se čuli taktovi pjesme Billa Contija - 'Gonna fly now', koju smo imali prilike upoznati u nastavcima popularnog 'Rockyja'. Nakon odrađenog vaganja i kratkog poziranja uslijedio je i 'staredown'. 

Nakon dugog i fokusiranog pogleda, uslijedio je pozdrav protivnika bez ikakvih tenzija. Ruiz i Joshua trebali bi u ring izaći u subotu, 7. prosinca, oko 22 sata, a sve možete pratiti u direktnom prijenosu na RTL televiziji te u tekstualnom obliku na portalu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 06.12.2019.

    pojest ce ga joshua u prve tri runde

  • burek. 06.12.2019.

    Jedva čekam pratiti borbu u tekstualnom obliku na 24 sata

  • A111B222 06.12.2019.

    Joshua dobiva uvjerljivo ovaj revanš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare