To je to što me zanima!

Mržnji nema kraja: Marija Balotellija pokušali ubiti!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kontroverzno ponašanje Interovog M. Balotellija pobudilo je nevjerojatnu mržnju među navijačima. Netko mu je oslabio vijke na kotaču automobila
Vidi originalni članak

Bacanje Interovog dresa za vrijeme polufinala s Barcom, sukob s Joseom Mourinhom i Marcom Materazzijem, navlačenje Milanovog dresa pred TV kamerama...sve je to Mario Balotelli. Tamnoputi Talijan zaratio je s kim god je mogao i navukao bijes Interovih navijača. Balotelli je više počeo privlačiti pažnju svojim kontroverznim ponašanjem nego igrama. Pri povratku u Milan nakon slavlja protiv Barcelone interistima je priređen veličanstven doček. No, ne i Mariju. Balotellija su popratili glasnim zvižducima nakon čega je briznuo u plač. Da li su razlog za takvu pomalo djetinjastu situaciju pogrdni povici koji su mu se kao bumerang vratili za provokacije ili pak nešto drugo.
U mediji je procurila informacija da je netko Balotellija želio ubiti! Mržnja je poprimila posve drugu razinu,a Balotelli se slomio kad je čuo da mu netko želi nauditi.
- Otkrio je da mu je netko odšarafio sve vijke na jednom kotaču auta. Da nije bio oprezan na cesti, mogao je poginuti! - rekao Balotellijev menadžer Mino Raiola koji nije nikog prozvao, ali je napomenuo da je za ovakvu situaciju u klubu kriv Jose Mourinho.
- Mourinhu je trebao neprijatelj u svlačionici, a Mario je upao u njegovu zamku. U zadnjih 8-9 mjeseci, mog klijenta u tom klubu baš nitko nije zaštitio. Ponekad se Mario čak boji otići na trening. Balotelli se za svoje grijehe ispričao, ali nisam čuo da su to učinili oni koji su ga napadali - zaključio je Raiola.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • stec 01.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • dadino 01.05.2010.

    Velika je mrznja prema strancima gdje i sam zivim.nema neke buducnosti ni za nas bijelce,a pogotovo za nasu djecu u buducnosti.valja se gibat na neku stranu.Sve je gore i gore kako je sve veca ekonomska kriza.

  • stec 01.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare