To je to što me zanima!

Muamba je samostalno jeo, sjedio izvan kreveta i gledao tv

U zajedničkom priopćenju za javnost Boltona i londonske bolnice stoji da Muamba ostaje na odijelu intenzivne njege, te da je njegovo stanje i dalje ozbiljno, ali stabilno
Vidi originalni članak

Engleski nogometaš Boltona Fabrice Muamba nastavlja sa svojim čudesnim oporavkom nakon pretrpljenog srčanog udara. Počeo je jesti hranu samostalno i nakratko je izašao iz kreveta...

U zajedničkom priopćenju za javnost Boltona i londonske bolnice Chest stoji da Muamba ostaje na odijelu intenzivne njege, te da je njegovo stanje i dalje ozbiljno, ali stabilno.

"Muamba je uspio nakratko sjediti izvan svog kreveta, gledati televiziju i jesti samostalno preko vikenda", stoji između ostalog u priopćenju.

Englez je to sve uspio u manje od 10 dana otkako je u utakmici FA Cupa protiv Tottenhama doživio srčani udar, te mu je srce stalo na nevjerojatnih 78 minuta prije negoli je ponovno prokucalo nakon 15 primljenih elektrošokova.

Prekinuta utakmica četvrtfinala (1-1) odigrat će se u utorak ispočetka, a igrači Boltona će neposredno prije susreta posjetiti Muambu u bolnici što će kod njih zasigurno izazvati velike emocije u borbi za polufinale najstarijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_42221 26.03.2012.

    Nevjerovatno,78 minuta bez kisika.

  • Sodom 26.03.2012.

    Mogli ste barem staviti sliku Muambe, a ne Teveza. Nije da ih nema.

  • zelenooki 26.03.2012.

    78 minuta!!!wow cudo da nema nekih poremecaja jer mozak u to vrijeme ostane bez kisika i nastaju trajne posljedice sve u svemu sve najbolje,kad ti nije sudjeno da odes sa ovom svjeta onda nije,,,brz oporavak ti zelim :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare