To je to što me zanima!

Mučki prevarant Robin Bokšić osuđen i mora platiti 5400 eura

Bayern München tužio je Petera Limachera i Robina Bokšića, nekadašnje Uefine istražitelje u području antikorupcije. Limacher mora platiti 9000, a Bokšić 5400 eura
Vidi originalni članak

Famozni Uefin "istražitelj" Robin Bokšić 2010. godine posjetio je Hrvatsku, ušao u Kuću nogometa u Rusanovoj ulici te ispitao suca Brunu Marića o navodno namještenoj utakmici hrvatskog kupa između Dinama i Hajduka. Nitko tada nije znao tko je taj čovjek. 

No nije Robin Bokšić tu stao. Otišao je u Njemačku i tamo sa svojim pomoćnikom Peterom Limacherom napravio još goru "frku". Dvojac je bio izvor novinarima koji su napisali tekst u kojem su optužili Bayern da je primio 40 milijuna eura kako bi u St. Peterburgu izgubio od Zenita 4-0. 

Novinari su tijekom svjedočenja priznali da su ih Limacher i Bokšić naveli na krivi trag te da su to prekasno shvatili. Bayern je tužio Bokšića i Limachera, Uefa je dvojac otpustila, a nadležni sud u Hamburgu proglasio ih je krivima. Robin Bokšić mora platiti 5400 eura, a Peter Limacher 9000 eura zbog klevete. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • igorskee 13.01.2012.

    Mučko đubre, hahaha

  • Superteška 13.01.2012.

    Trebaju platiti i svi oni koji su javno optuživali Mamića temeljem dokazano lažnih informacija i podmetanja. Pljuvali su ga po novinama i na TVu a sada nema niti isprike.

  • Ilirac 13.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare