To je to što me zanima!

Muhamed Bešić, otkriće SP-a, potpisao ugovor za Everton...

On je mladi igrač, igra zadnjeg veznog i jako se razvio u zadnje dvije sezone. Igra na nevjerojatnom nivou, rekao je trener Evertona, Roberto Martinez, o Bešiću (21)
Vidi originalni članak

Muhamed Bešić (21), reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je ostavio sjajan dojam na SP-u u Brazilu, novi je igrač Evertona. Potpisao je ovaj veznjak s engleskim prvoligašem na pet godina.

- On je mladi igrač, igra zadnjeg veznog i jako se razvio u zadnje dvije sezone. Igra na nevjerojatnom nivou - rekao je trener Evertona, Roberto Martinez.

Bešić je bio jedan od najboljih igrača u Brazilu.

- Odgovara mi Premiership, kao i Everton. Tradicionalan klub i sjajni navijači. No došao sam zbog Roberta Martineza, sjajan je trener - rekao je Bešić.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • pussyslayer 30.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • varjaz 29.07.2014.

    taj ce odigrati 5% minuta u prvenstvu i 30% minuta u capital One Cupu i tada ide na posudnu u 2 ligu

  • Maldini3 29.07.2014.

    Bosanci naseljavaju Premiership, samo naprijed, dogodine i Kolosinac. Ako mali bude radio i ugledao se malo na Barrya ima priliku da napravi sjajnu karijeru

Komentiraj...
Vidi sve komentare