To je to što me zanima!

Muhammad Ali zbog problema s disanjem završio u bolnici...

Muhammad Ali (74) zbog problema s disanjem završio je u bolnici. Legendarni šampion godinama se bori s Parkinsonovom bolesti koja je posljedica traume glave
Vidi originalni članak

Legendarni boksaš i jedan od najvećih sportaša svih vremena Muhammad Ali završio je u četvrtak bolnici u Phoenixu zbog problema s disanjem.

- Ali je u solidnom stanju. Tim liječnika brine se za njega. Očekuje se kako će neko vrijeme ostati u bolnici kako ne bi došlo do komplikacija. Obitelj moli za privatnost - objavio je glasnogovornik boksačke legende Bob Gunnell​.

Muhammad Ali godinama se bori s Parkinsonovom bolesti koja mu je dijagnosticirana 1984., tri godine nakon što se povukao iz boksa.

Bolest se često povezuje s traumom glave, a Aliju se stanje zadnjih godina dodatno pogoršalo pa je pojavljivanje u javnosti sveo na minimim. 

Prije dvije godine zabrinuo je obitelj i prijatelje nakon što je zaspao i nikako ga nisu mogli probuditi. Spavao je puna 24 sata. Trostruki svjetski prvak prošle godine završio je u bolnici zbog urinarne infekcije. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Dr. Kadžija 03.06.2016.

    boks nebi trebao biti sport

  • Exterminator 03.06.2016.

    Jel on boksao sa Klitckom?

  • alcapone123 03.06.2016.

    Kakav boksač,legenda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare