To je to što me zanima!

Mundo Deportivo: Ivan je ljut i razočaran, mogao bi čak i otići

Zacementiran je na klupi i danas više nije sigurno da je njegova budućnost vezana za Barcelonu. Bijesan je i povrijeđen i spreman je otići, piše Mundo Deportivo o Ivanu Rakitiću
Vidi originalni članak

Posljednji put Rakitić je igrao za Barcelonu u derbiju s Realom.

Od tada je nastupio tek protiv Al Ahlija u prijateljskoj utakmici.

Nedavno je odbio ponude Uniteda i Cityja misleći da je njegova budućnost u Barci, ali sad to više nije sigurno, piše Mundo Deportivo, pozivajući se na visoki izvor iz kluba.

- Ivan ne razumije ponašanje i tretman trenera Barcelone Luisa Enriquea. Pravi je profesionalac i o ovome neće javno ni zucnuti, već će trenirati jače nego ikad. No silno je povrijeđen i bijesan - piše novinar Mundo Deportiva.

Prvi čovjek Barcelone Josep Maria Bartomeu rekao je kako je Rakitić kažnjen zbog loše forme. Javio se i trener Luis Enrique koji je rekao da se ne mora opravdavati hrvatskom veznjaku jer ga ne uvodi u igru te da sve što radi, radi za momčad.

- Rakitić je cijelu utakmicu protiv Espaynola proveo na klupi, a Enrique je umjesto Busquets uveo Umtitija. Ivan je to protumačio kao manjak poštovanja. Zacementiran je na klupi i danas više nije sigurno da je njegova budućnost vezana za Barcelonu. Hrvat je spreman otići - piše Mundo Deportivo.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • FARGO 21.12.2016.

    Kostur

  • mizidari 21.12.2016.

    Konacno...za sve lose igre u repki i cuvanje balerina nogu za Barcu sad je dobio svoje...

  • cudak 1 21.12.2016.

    dođi u cibaliju

Komentiraj...
Vidi sve komentare