To je to što me zanima!

Murić dvaput zabio za Ajax II, Schalke preskočio M'gladbach

Mladi hrvatski napadač Robert Murić zabio je dva gola u pobjedi druge momčadi Ajaxa kod Volendama 4-3. Schalke je dobio M'gladbach 1-0, a Deportivo Eibar 2-0
Vidi originalni članak

Sjajan nastup Roberta Murića za drugu momčad Ajaxa. Mladi hrvatski reprezentativac zabio je dva gola u pobjedi kod Volendama 4-3 koja je bila prepuna uzbuđenja.

Ajax je pred pet tisuća gledatelja poveo u devetoj minuti golom Murića koji se još jednom upisao u strijelce u 25. minuti. Bili su mu to drugi i treći gol u prvenstvu za Ajax Jong, momčad koja se natječe u drugoj nizozemskoj ligi.

Volendam je do kraja poluvremena okrenuo na 3-2 golovima Kuwasa i Brandsa, a u sudačkoj nadoknadi Richairo Živković iz penala zabija za 3-3. Gol vrijedan pobjede mladog Ajaxa, tek osme u 22 kola, zabio je Django Warmerdam tri minute prije kraja. Murić je igrao do 73. minute.

U Bundesligi su Schalke i Borussia Mönchengladbach igrali derbi za europske pozicije koji je pripao domaćinu iz Gelsenkirchena. Već u desetoj minuti Tranquillo Barnetta zabio je na dodavanje Boatenga za konačnih 1-0 i omogućio Schalkeu dolazak na treće mjesto ljestvice.

Deportivo je u 22. kolu Primere na Riazoru dobio Eibar 2-0 golovima Lucasa Péreza i Ivana Cavaleira u drugom dijelu za mirniju borbu za ostanak u ligi, a u Francuskoj su pravu poslasticu odigrali Saint-Étienne i Lens. Završilo je 3-3 nakon što je Saint-Étienne vodio 2-0, pa je Lens okrenuo na 3-2 u samo 17 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ArtukNas 07.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • maverickclov 07.02.2015.

    hahah smjesan si mali briga ze za olma je tranpa izmedu halilovica i onih 2 milijona pisljivih sto je dobio a kao supr talent

  • maverickclov 07.02.2015.

    koji si t intelektualac di si odrasto u buducnosti pa si se vratio u sadasnjost, da si ti imo i da imas s tim posla vdio bi te kako ti pricas a ko je uspijo unistiti mamica koji je javno vrijedo sve pljuvo krao telvizija drzi se u saci od najmanjih i najvecih niko ga nemoze savladat jer je voda kriminaleja a ti si jedan mis iz rupe koji si pametan ko i ona dvojca sto su komentirala taj clanak kada ces uci u komflikt s mamicem onda se javi kad osjetis na svojoj kozi i vidis i dozivis a ne da pricas u prazno idi kuci muricevih pa ce ti ispricat i pokazat ako te zanima idi i surfaj u svom svjetu zivis u zabludi

Komentiraj...
Vidi sve komentare