To je to što me zanima!

Murić novi Nizozemac? "Ovo u Hrvatskoj više nema smisla..."

Nakon utakmice PSG-a i Ajaxa u Ligi prvaka, u kojoj je Robert Murić bio dobar, na tribinama su njegovu ocu prišli ljudi iz nizozemskog saveza i ponudili mu putovnicu
Vidi originalni članak

Kao što smo protekli tjedan pisali u 24sata, Robert Murić mogao bi dobiti nizozemsko državljanstvo. Potvrdio je to i njegov otac, a Romeo Jozak dodao kako će biti pozvan u reprezentaciju za sljedeću akciju.

Biste li bili zainteresirani da vaš sin dobije državljanstvo? Tako je glasilo pitanje koje je Branko Murić dobio na tribinama poslije utakmice Ajaxa i PSG-a u Ligi prvaka.

- Ako ponuda bude konkretna, prepustit ću Robertu odluku. Ovo što mu rade u Hrvatskoj nema smisla - rekao je otac talentiranog nogometaša za Večernji list, aludirajući na činjenicu da Zoran Vulić nije pozvao Murića u U-19 reprezentaciju. 

- Mjesecima je bio izvan nogometa i nema kontinuitet nastupa. Nastavi li u ovom ritmu, bit će pozvan za sljedeću akciju - objasnio je Romeo Jozak za VL, direktor svih reprezentacija u HNS-u, zašto Murića nije bilo na popisu. 

Idi na 24sata

Komentari 149

  • DenisDrvo 26.09.2014.

    Evo sta ti je domoljublje,prvo je pljuvao po Dinamu koji ga je naucio svemu,dao mu ime i sansu da uspije jer danad talent nije dovoljan nego sada pljuje i po dtzavi u kojoj sr rodio! Nije Mamic bezveze poludio sa njima jer ocito ova obitelj drzi samo do love i totalno su bez morala! Nazalost ta prica nebu dobro zavrsila jer ce nestati tamo gdje misli da je bolje prosao. Mamic bi ga za godinu dvije tri prodao za velike novce koje sada nece vidjeti zbog pohlepe cijele obitelji.Zapamtite koliko ce mali coric zaraditi a koliko muric!Neka ih jr sram setati zagorjem i busati se domoljubljem jer to svakako nisu koliko god se oni osjecali uvredenima!!

  • 26.09.2014.

    Nude mu k...c i njemu i tati,tko zna mozda mu je mama vec uzela.Balavac mali on bi iz cicibanki u reprezentaciju,i jos ucjenjuju,ma ne bi mi zaigrao da je od Mesia bolji.Od..bi u oranje.

  • Brčak 26.09.2014.

    Provedite anketu među igračima HNL....Tko od njih zaslužuje poziv za repku?90% će odgovoriti da.. Ma da si Messi,idi sine pa se u Nizozemskoj bahati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare