To je to što me zanima!

Murray se ošišao usred meča, Rafa ga 'prešišao' u Londonu

SUDAC, MOŽE ŠKARE? Andy Murray tražio je škare tijekom meča protiv Nadala. Smetale su mu šiške pa ih je odrezao. Nije pomoglo. Nadal je slavio u dva seta...
Vidi originalni članak

Andy Murray ušao je u tenisku povijest. Ne po rezultatskom dosegu ili nekakvom preokretu, već po nezapamćenom potezu u porazu od Rafe Nadala u drugom kolu završnog turnira najbolje osmorice tenisača u Londonu.

Svašta smo viđali u tenisu, Serena Williams znala si je naručiti kavu usred meča, David Nalbandian u najboljim je danima gađao suce reketom, Goran je porazbijao sve rekete pa je morao predati meč, što je tek radio John McEnroe...

No Murray je postavio novu granicu. Britanski broj 1 usred meča sjeo je na klupu, uzeo škare i odrezao si šiške. Smetala mu je kosa u meču protiv Španjolca, ali ni nakon toga nije mogao ništa te je 16. put u karijeri izgubio od Rafe Nadala.

- Kosa mi je padala u oči i htio sam se toga riješiti. Ma trajalo je samo dvije sekunde. Uzeo sam škare i to je bilo to - objasnio je Murray .

Nadal je slavio 6-4, 6-1 protiv Britanca koji nije imao šanse, sa šiškama i bez njih. Murray je dobio Nadala samo šest puta od njihova 22 odigrana meča. Prvi su odigrali 2007. godine na Australian Openu i od tada traje njihovo rivalstvo.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • TonkaBalonka 19.11.2015.

    Rafa moj! :)

  • omis2015 19.11.2015.

    skot je to dobia je ferrera uzea nesto novaca i sad ce ova dva meca izgubit i kuci spremat se za finale DC

  • chelseaMG 18.11.2015.

    kakva glupost. ovakve ludorije sudac ne bi smio tolerira. nek se šiša prije ili poslije meča. a ne ovako usred meča.

Komentiraj...
Vidi sve komentare