To je to što me zanima!

Muškarci mu zavide, žene lude: 'Conore, kakva ti je to zmija?'

McGregor se nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova u listopadu pomalo povukao iz javnosti te se zatvorio u svoju dvoranu gdje marljivo vježba i čeka novu borbu, a onda je objavio sliku bacivši žene u trans...
Vidi originalni članak

Andy Murray nedavno je objavio sliku rendgena desnog kuka kojeg je operirao, no nije ni skužio da se na tome rendgenu nalazi i njegovo spolovilo koje je ostavilo sve u šoku. UFC borac Conor McGregor to je očito shvatio kao izazov i objavio fotografiju na koju su žene doslovno poludjele.

Conor se nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova u listopadu pomalo povukao iz javnosti te se zatvorio u svoju dvoranu gdje marljivo vježba i čeka novu borbu. Na to će se još načekati jer ga je je UFC kaznio sa šest mjeseci suspenzije zbog nereda u borbi protiv Dagestanca.

Kako do tada ljudi ne bi zaboravili na njega, a naročito ljepši spol, Irac je poslije treninga objavio na Instagramu koja je je žene bacila u trans, a muškarce u zavidan položaj. Želeći pokazati kako marljivo vježba, Conor je ipak u prvom planu istaknuo svoju "alatku" u uskim hlačicama. Ta slika izazvala je buru komentara, a mnogi su se zapitali što mu je to u gaćama.

- Conore, kakvo ti je to čudovište u gaćama? - zapitala se jedna oduševljena obožavateljica.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • adika 03.02.2019.

    A neka dođe kod mene da mjerimo , ulog je njegov najmanji honorar koji je dobio u jednoj borbi , i dodatni plus za okladu da mi je od njegovog veći najmanje za 3 cm.

  • 02.02.2019.

    Svaka cast novinaru, iz nicega je napravio vijest

  • NikolicaPrikolicom 02.02.2019.

    Stitnik 100%

Komentiraj...
Vidi sve komentare