To je to što me zanima!

Musliman zabio gol u Izraelu, a navijači su otišli sa stadiona...

Napadač Beitara je musliman pa su oni najekstremniji otišli iz 'protesta' zbog njegove vjeroispovijesti. Prvi gol će pamtiti do kraja života. Nažalost, po ružnom...
Vidi originalni članak

Zaur Sadaev (23) zabio je gol za domaći Beitar u 25. kolu izraelskog prvenstva protiv Maccabi Netanyje. Počeo je slaviti sa suigračima, ali dio navijača počeo je odlaziti s tribina stadiona u Jeruzalemu. 

Zašto? Sadaev, porijeklom Čečen, je musliman pa su oni najekstremniji otišli iz 'protesta' zbog njegove vjeroispovijesti.

- Nije bitno koje je religije čovjek, sport je važan, a ljubav pobjeđuje. Mi poštujemo svaku osobu, neovisno o religiji. Oni navijači koji su ostali do kraja utakmice, to su pravi navijači - rekao je pomoćni trener Beitara Jan Talesnikov.

Strijelac Zaur je u Beitar došao prije dva mjeseca, a prvi gol će sigurno pamtiti do kraja života. Nažalost, po ružnom zbog šačice uskogrudnih ljudi...

Idi na 24sata

Komentari 72

  • bbbbb 06.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • CFC 1905 06.03.2013.

    Čudim se da nitko nije primjetio očigledno igranje rukom i moguće zaleđe! U svakom slučaju, nehuman i sramotan "potez" navijača...

  • IvanBušljeta 06.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare