To je to što me zanima!

N. Kalinić golove Dinamu posvetio "drugom ocu"...

Njegov odlazak iz Hajduka jedan je od razloga što vjerujem u nastavak Dinamove dominacije, najavio je Mamić, koji vjeruje u njegov dolazak
Vidi originalni članak

Uz Tomislava Butinu, koji se u junaka pobjede prometnuo tijekom ruleta udaraca sa bijele točke, uvjerljivo najbolji pojedinac derbija bio je centarfor Hajduka Nikola Kalinić, koji je postigao dva lijepa gola i potvrdio da nije zaboravio igrati nogomet.
- Drago mi je zbog Kale, potvrdio je da je najbolji igrač HNL-a - pohvalio ga je i trener Ante Miše, a Zdravko Mamić ponovio kako bi za Kalu dao i 10 milijuna eura.
- Njegov odlazak iz Hajduka jedan je od razloga što vjerujem u nastavak Dinamove dominacije u HNL-u- najavio je Mamić.
No unatoč pohvalama Nikola je nakon utakmice ostao ustrajan u medijskoj šutnji. Sjajnu predstavu, jednu od najboljih u dresu Hajduka, koja bi mu lako mogla biti i oproštajna, jer će zbog ozljede vjerojatno propustiti nedjeljni derbi, Nikola je proslavio na večeri sa prijateljima Franom i Mirkom Žajom. Golove je posvetio njihovom tragično preminulom ocu Nediljku, koga je znao nazvati i "drugim ocem".
U krugu prijatelja Nikola je nakon utakmice rekao da je bio posebno motiviran zbog  provokacija iz Zagreba koji su tvrdili kako je zaboravio igrati nogomet i kako može zabiti gol samo s bijele točke, te da mu je žao što nije postigao još koji gol kako bi ušutkao sve one koji tvrde kako je njegova cijena na tržištu previsoka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tužni šokac 30.05.2009.

    kalinić može imati kvalitetu ali lijenost nemože izliječiti kao i mnogi naši igrači koliko trči mandžukić koliko kalinić ili rukavina to je poanta momaka sa mora

  • njonjo 30.05.2009.

    Kalinic , Mandjukic i njima slicni jos uvjek nisu Europska klasa, zato ni neigraju dobro u kontinuetu nego zablistaju sa vremena na vrijeme. Oni trebaju odigrati jos bar dvije sezone u HNL i onda otici van, mislim da ako odu sad da ce samo sjediti na klupi i ulaziti ko rezerve, a to nije dobro za njih i Hrvatski nogomet.

  • jadro73 29.05.2009.

    Evo i mene.Komentar?I ćorava koka nekad nabode zrno.Toliko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare