To je to što me zanima!

Na Calderonu je sve hladnije na -9: Atletica zaustavio Espanyol

Atletico definitivno ne briljira u posljednjih mjesec dana, a ovo im je druga uzastopna utakmica u prvenstvu da nisu zabili gol na domaćem terenu. Sredinom studenog dobio ih je Real 0-3
Vidi originalni članak

Nogometaši Atletico Madrida u subotu su u 14. kolu Primere na svom stadionu protiv Espanyola odigrali 0-0, a hrvatski branič Šime Vrsaljko nije bio u postavi Atletica.

U velikom derbiju Barcelona i Real Madrid su na Nou Campu odigrali 1-1, a Real je na čelu sačuvao šest bodova prednosti ispred Katalonaca, te devet ispred Atletica.

Atletico definitivno ne briljira u posljednjih mjesec dana, a ovo im je druga uzastopna utakmica u prvenstvu da nisu zabili gol na domaćem terenu.

Nogometaši Granade zabilježili su tek u 14. kolu svoju prvu pobjedu, svladavši trećeplasiranu Sevillu s 2-1. Granadu su do velike pobjede odveli golovi Andreasa Pereire (27) i Davida Lombana (57), dok je za Sevillu poraz ublažio Wissam Ben Yedder (90+5pen).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 04.12.2016.

    Vrsaljko je idealan igrač za Inter. Znam da dosta ljudi ne voli taj klub, ali njima kronično fale dobri bekovi. Vrsaljko zna Talijanski, pozna Seriu A, trkački je moćan i zna centrirati. Tamo ne bi izgubio mjesto i da igra katastrofa, gori od D' Ambrosia ne može biti.

  • Compton 04.12.2016.

    Atletico pada polako, ali sigurno, jbg teško je držat takav nivo već 4-5 sezona zaredom, mora do nekog pada doć, Simeone je sigurno već glavom pri izlazu iz kluba, razmišlja o nekoj novoj avanturi, pitanje je kak će Atletico preboljet njegov odlazak, da li će nać adekvatnu zamjenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare