To je to što me zanima!

Na eBayu prodaje majice NK Dinamo s petokrakom

Ovih dana na internetskom prodajnom portalu u ponudi se pojavila Dinamova majica s davno zaboravljenom crvenom petokrakom na prsima
Vidi originalni članak

Iako su vremena Dinamova grba s crvenom petokrakom u sredini davno iza nas, na eBayu se u ponudi pojavila majica NK Dinamo s petokrakom na prsima. Na popularnom internetskom portalu siva pamučna majica dugih rukava s kapuljačom prodaje se za samo 19,99 funti, što je oko 160 kuna. Ponuđač iz  Nottinghama u Britaniji ističe kako ima još desetak majica u pet veličina.
Majicu i Dinamo su na eBayu opisali ovako:
"Dinamo Zagreb je ikona klupskog nogometa u Hrvatskoj. Ovaj luksuzni superiorni pamučni odjevni predmet težak je samo 320 grama. Sigurni smo da ćete biti oduševljeni majicom, no ukoliko vam se iz nekog razloga ne svidi možete je vratiti uz stopostotni povrat novca. Majica je vaša samo za 19,99 funti."
Nismo sigurni prodaje li se majica prema očekivanju trgovca iz Nottinghama, no uvjereni smo da će se pojaviti poneki nezadovoljni kupac. Sudeći prema posljednjim izjavama Zdravka Mamića, ova majica će ga oduševiti.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • sram_vas_bilo 27.07.2009.

    svi ste je vi voljeli

  • macak599 05.02.2009.

    Sigurno vise nego ti blue_purger i ne NDH nije dio moje povijesti Drenovci.

  • Drenovci 05.02.2009.

    mačak599=i NDH je dio tvoje povjesti jesil se ogradio od toga....???

Komentiraj...
Vidi sve komentare