To je to što me zanima!

Na godišnjicu smrti otkrili bistu Ivanu Turini uz njegov grob...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivan Turina preminuo je prije točno godinu dana. Na zagrebačkom groblju Miroševac otkrili su njegovu bistu. Delegacije AIK-a i Dinama položili su vijence uz njegov grob
Vidi originalni članak

Na današnji dan prije godinu dana Ivan Turina iznenadno je preminuo u 33. godini života. Smrt nekadašnjeg golmana Dinama i mlade hrvatske reprezentacije šokirala je nogometni svijet. Turini je srce prestalo kucati u snu, a preminuo je u Stockholmu. AIK je bio njegov posljednji klub...

Na prvu godišnjicu smrti Ivana Turine (preminuo je 2. svibnja 2013. godine), na zagrebačkom groblju Miroševac otkrili su bistu koja je postavljena uz njegov grob. U Zagreb je stigla delegacija švedskog AIK-a, posljednjeg kluba za koji je Turina branio.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Počast Ivanu Turini došli su odati i neki navijači AIK-a, Dinamovi navijači kao i "modra" delegacija na čelu sa Zoranom Mamićem koja je postavila vijence uz grob.

- Sjetim ga se svakog dana. Toliko sam toga želio podijeliti, prokomentirati s prijateljem. Ali dobrog Ivana više nema - rekao je Jerko Leko , najbolji prijatelj Ivana Turine, koji je njemu u čast do kraja karijere odlučio nositi broj 27 na dresu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • legaos 02.05.2014.

    2003god kao i danas Osijeku je prijetilo ispadanje u drugu ligu a baš Turina je bio najzaslužniji što je Osijek ostao prvoligaš.Hvala ti za to.

  • Crni Zoki 02.05.2014.

    Hvala Ivane za sve sto si dao nogometu.

  • POTPEC 02.05.2014.

    Nemam ništa protiv biste na grobu Ivana. Ali zašto klubovi nebi stavljali biste zaslužnih igrača oko svojih stadiona. Hajduk je počeo s Baldom, a govore da će ih još biti. Oče li dinamo nastavit hajdukovim stopama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare