To je to što me zanima!

Sramota za Premier ligu: Cisse i Evans pljuvali jedan drugoga

Jonny Evans i Papiss Cisse najprije su se sudarili na terenu, a nakon međusobnog naguravanja Evans je najprije pljunuo Cissea, a ovaj mu odmah vratio istom mjerom
Vidi originalni članak

Manchester United sinoć je pobijedio Newcastle golom u 89. minuti , no ono o čemu Otok priča dan nakon utakmice na žalost nije pobjednički gol Ashleya Younga nego sramotan čin dvojice igrača.

Nakon jednog malo žešćeg duela Jonny Evans pljunuo je na Papissa Cissea dok je ovaj još ležao, a onda se senegalski napadač ustao i braniču Uniteda uzvratio istom mjerom. Sramotu svog igrača pokušao je umanjiti trener Manchestera.

- S klupe nisam vidio pljuvanje, no ne vjerujem da bi Evans to napravio - rekao je Van Gaal nakon utakmice.

Ni trener Newcastlea nije bio ništa oštriji.

- Ne mogu to komentirati, vidio sam samo da su se sukobili, ali morao bih pogledati snimku da bih mogao komentirati. No to se ne radi, pljuvanje je nešto najgore što možete napraviti u nogometu - rekao je John Carver .

Iako obojica trenera tvrde da nisu vidjeli incident, engleska javnost jednoglasna je u osudi sramote koju su obojica nogometaša nanijela svojim klubovima, ali i engleskom nogometu. Opravdanja, kakva god ona bila, 'ne drže vodu', a još je veća šteta što niti jedan nije kažnjen minimalno žutim kartonom .

- Jonny nije čovjek koji bi učinio tako nešto, mislim da je pljunuo na travu. No ono što je Cisse napravio nakon toga je neoprostivo - jednostran je u osudi bivši suigrač Jonnyja Evansa Paul Scholes.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ggmu9 05.03.2015.

    to nije sramota za premier ligu niti za MANU nego za njih 2

  • sarkastik76 05.03.2015.

    ništa ja nisan vidija

  • 05.03.2015.

    treba ovog evansa šutnit iz Uniteda.. samo nevolje stvara sebi i klubu, kako igrom, tako i ponasanjem

Komentiraj...
Vidi sve komentare